IBEO: hét accountants- en administratiekantoor in Amsterdam

Ben je op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of accountant in Amsterdam of omgeving? Stop dan met zoeken. Bij IBEO vind je moderne boekhouders, accountants en belastingadviseurs die je service verlenen zoals dat hoort. Hoge kwaliteit dienstverlening voor een scherp tarief. Hoe wij dat kunnen bieden? Door het grootste gedeelte van de administratie te automatiseren.

Door het gebruik van de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware kunnen we efficiënt werken. En zo ben jij als ondernemer verzekerd van een scherp tarief. Bij ons betaal je één vast bedrag per maand en daarvoor regelen wij alles waaronder je jaarrekening, belastingaangiften en de volledige boekhouding. Die boekhouding werken wij iedere maand volledig bij. Zo heb je altijd up-to-date cijfers en weet je waar je aan toe bent. Meer informatie…

IBEO Amsterdam

Condensatorweg 54

Amsterdam

Noord-Holland

1014 AX

Tel: 020 754 2399

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

Locatie

Omdat onze boekhouders de administratie van iedere ondernemer maandelijks bijwerken en controleren weet je altijd hoe je ervoor staat en hoe je de afgelopen maand gedraaid hebt. En die cijfers zijn de ideale basis voor onze accountants en belastingadviseurs die met jou aan de slag kunnen.

Daarnaast zitten standaard advieswerkzaamheden ook inbegrepen in onze abonnementen. Dat betekent dat je wanneer je wilt contact op kunt nemen met onze boekhouders, belastingadviseurs en accountants als je vragen hebt over je administratie of fiscale situatie. En dat is lekker, want op die manier hoef je nooit bang te zijn voor onverwachte, hoge facturen.

Klanten beoordelen  IBEO B.V.
Boekhouders en Administrateurs
 gemiddeld met een  9.1!

9.1 uit 10 over 36 beoordelingen bij Kiyoh klantbeoordelingen

Boekhouder in Amsterdam en omgeving

Dus, ben je op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur in Amsterdam of omgeving? Stop dan met zoeken, want bij accountantskantoor IBEO ben je aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op via 020-7542399 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Het administratiekantoor IBEO Amsterdam is gelegen op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk en direct aan afslag 2 vanaf de A10. Het heeft eigen parkeergelegenheid toegankelijk via de Kabelweg. Kom je vanuit Amsterdam centrum dan ligt het aan het einde van het Westerpark en het Westergasterrein.

Ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor in Amsterdam is vanuit omringende plaatsen als Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Abcoude ook goed te bereiken.

Onze tarieven voor boekhouder en accountant

IBEO ZZP

125 p.m.
  • Voor ondernemers met als rechtsvorm eenmanszaak en zonder personeel.

IBEO DGA

190p.m.
  • Voor de ondernemer zonder personeel met als rechtsvorm BV.

IBEO Klein

315 p.m.
  • Ongeacht welke rechtsvorm, maar met maximaal 3 werknemers.

IBEO Groot

430p.m.
  • Voor alle ondernemers met meer dan 3 medewerkers die gas willen geven!