Zoek jij een boekhouder in Amsterdam?

Dan ben je bij IBEO aan het juiste adres! Wij nemen jouw boekhouding met alle plezier van je over. Met onze datagedreven aanpak onderscheiden wij ons van traditionele administratiekantoren en accountants in Amsterdam en omstreken. Bij ons is jouw administratie altijd actueel. Wel zo overzichtelijk!

Ja, graag!
illustration

Amsterdam

IBEO regelt het voor je!

Geen zorgen meer

Wij nemen je gehele boekhouding voor je uit handen. Zo kun jij gewoon doen wat je moet doen.

Altijd up-to-date

Dankzij onze datagedreven aanpak heb jij altijd inzicht in de actuele cijfers en prestaties van je bedrijf.

Persoonlijke service

Wij denken verder dan cijfertjes. Hier krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding waar en wanneer jij dat wilt.

Contactgegevens

  • Telefoon

    020-7542399

  • Adres

    Condensatorweg 54

    1014 AX Amsterdam

Amsterdam

Een goede boekhouder in Amsterdam

Ben je op zoek naar een administratiekantoor of boekhouder in Amsterdam of omgeving? Stop dan met zoeken. Bij IBEO vind je moderne boekhouders en belastingadviseurs die je service verlenen zoals dat hoort. Hoge kwaliteit dienstverlening voor een scherp tarief. Hoe wij dat kunnen bieden? Door het grootste gedeelte van de administratie te automatiseren.

Dat wil ik!
about-image
about-image

Up-to-date administratie

De administratie maandelijks bijgewerkt

Omdat onze boekhouders de administratie van iedere ondernemer maandelijks bijwerken en controleren weet je altijd hoe je ervoor staat en hoe je de afgelopen maand gedraaid hebt. En die cijfers zijn de ideale basis voor onze boekhouders en belastingadviseurs die met jou aan de slag kunnen.

Plan een kennismaking

Boekhouder

Advies van boekhouders en belastingadviseurs

Daarnaast zitten advieswerkzaamheden tot op zekere hoogte ook inbegrepen in onze abonnementen. Dat betekent dat je wanneer je wilt contact op kunt nemen met onze boekhouders en belastingadviseurs als je vragen hebt over je administratie of fiscale situatie. En dat is lekker, want op die manier hoef je nooit bang te zijn voor onverwachte, hoge facturen.

Aanmelden
about-image

Ik wil IBEO!