Bektas Aslan

Assistent Accountant

Bektas Aslan werkt sinds 2015 als assistent accountant bij IBEO in Amsterdam. Hij houdt zich dagelijks onder andere bezig met het opstellen van jaarrekeningen, het beantwoorden van de vragen van de ondernemers en het opstellen van btw-aangiftes. Bovendien kunnen de ondernemers bij hem terecht met alle vragen over hun boekhouding. Voordat Bektas bij een contract kreeg was hij al werkzaam als stagiair bij IBEO. Bektas studeerde Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Het leukste aan het werken als assistent accountant bij IBEO vindt Bektas dat er een goede mix is tussen ontspannen werken waarbij je jezelf helemaal terug kan trekken en de interactie met collega’s en de ondernemers. Ook vindt hij dat je als werknemer echt meegroeit met het bedrijf doordat je elke dag weer nieuwe dingen leert.

Heb je een vraag voor Bektas? Stuur dan een mailtje naar info@ibeo.nl of bel naar 020 754 2399

Vragen? Jouw persoonlijke superheld denkt graag met je mee

Onze ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Ontmoet de superhelden van IBEO

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo