Accountant Den Bosch

Door Sjoerd op 2 juni 2015
Artikelen

Accountant Den Bosch. Nu dan toch eindelijk ook in Den Bosch: IBEO! IBEO is het accountantskantoor van de toekomst. IBEO staat voor Ik Ben Een Ondernemer en is in 2011 gestart in Amsterdam. Na flinke successen te hebben geboekt in de hoofdstad is IBEO nu ook klaar om onze vrienden de ondernemers in het zuiden van Nederland te komen verblijden met leuke dienstverlening! Bij IBEO maken we de administratie weer leuk. Hoe we dat doen? Onze accountants zijn geen typische, ouderwetse accountants. En nee, het zijn ook geen overdreven hippe Amsterdammers. De oprichters van IBEO zijn namelijk beide van Brabantse komaf, dus IBEO begrijpt waar men in Den Bosch behoefte aan heeft als het gaat om een accountant. Wil je zelf horen hoe? Maak dan snel een afspraak!

Accountant den bosch nodig? Die vind je bij IBEO.

Accountancy Den Bosch

De accountancy in Den Bosch wordt op dit moment bestierd door de oude garde. En dat is prima, want deze heren en dames hebben onze beroepsgroep altijd perfect vertegenwoordigd! Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Accountancy nieuwe stijl zeg maar. Het doel van IBEO is om de accountancy weer leuk te maken voor de ondernemer. Dit doet IBEO onder andere door altijd gebruik te maken van de allernieuwste, beste software. Bijvoorbeeld: IBEO heeft een eigen app, waarmee de ondernemer in no-time zijn bonnetjes kan doorschieten naar de administratie. Bovendien staat gastvrijheid bij IBEO hoog in het vaandel. Iets wat perfect matcht met het bourgondische Den Bosch. Al onze medewerkers worden opgeleid om met een frisse blik aan het werk te gaan en iedere dag weer net een stapje extra te zetten voor onze klanten. In Den Bosch gaat IBEO ook voor de absolute top, dus je kunt er vanuit gaan dat we er alles aan doen om het leven voor jou, de ondernemer, een stukje aangenamer te maken.

Accountant Den Bosch zzp

Ook zzp’ers zijn bij IBEO aan het juiste adres! IBEO roept dan ook alle zzp’ers in Den Bosch op om eens vrijblijvend kennis te maken met de accountants van IBEO. Het voordeel dat de accountants van IBEO de zzp’er bieden is het vaste, scherpe maandbedrag waarvoor alles geregeld wordt! Dat betekent dat je als zzp’er (bijna) niks meer zelf hoeft te doen, maar wel iedere maand inzicht hebt in je cijfers! Daar komt nog bij dat de accountants en belastingadviseurs van IBEO altijd met goede adviezen op de proppen komen en klaarstaan voor al jouw vragen. Ook deze adviezen en antwoorden op jouw vragen zitten bij de prijs inbegrepen! Lekker toch? Kijk rustig nog even rond op onze site en maak dan zo snel mogelijk een afspraak! 🙂

Recente berichten

kiyoko
Door Lauressa op 31 januari 2017
kiyoko

Onze locaties

Hoofdkantoor

IBEO Amsterdam
Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

Onze andere vestigingen

IBEO Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX Den Bosch

IBEO Den Haag
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

IBEO Eindhoven
Flight Forum 840
5667 DB Eindhoven

IBEO London
4 Winsley Street
W1W 8HF London

IBEO Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

IBEO Utrecht
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht