Accountantskantoor Amsterdam

Door Sjoerd op 13 mei 2015
Artikelen

Accountantskantoor Amsterdam – dat is IBEO! IBEO is een kantoor dat is gestart door twee ondernemers in de zomer van 2011. De mannen zijn een accountantskantoor Amsterdam gestart omdat ze genoeg hadden van de slechte kwaliteit van kantoren voor het mkb. Bovendien bleek na eigen onderzoek dat bij ruim 80% het aanbod van het accountantskantoor totaal niet aansloot op de vraag van de klant. Een reden dus om daar verandering in te brengen. Geïnspireerd door internationale collega’s zoals Bench en softwareleverancier Xero werd IBEO gestart. En met succes, want na drie jaar had accountantskantoor IBEO al meer dan 200 tevreden klanten.

Klein accountantskantoor Amsterdam

IBEO is gestart als een klein accountantskantoor Amsterdam. En dat is ook wat de meeste klanten (vooral in de beginfase) erg prettig vonden. En dat is een uitdaging. Zeker wanneer je als accountantskantoor in Amsterdam wilt groeien. Daarom heeft IBEO een manier bedacht om flink te kunnen groeien, maar tegelijkertijd wel de persoonlijkheid en aandacht van een klein kantoor te kunnen behouden. Dit klinkt misschien raar, maar dat doet IBEO met name door het inzetten van de juiste automatisering. Hierdoor gaat het grootste gedeelte van de boekhouding vanzelf en kunnen de professionals bij IBEO snel en gemakkelijk, direct communiceren met de klanten. Dit bespaart IBEO en de ondernemer dus tijd en geld. Dat betekent dat er tijd overblijft voor persoonlijke aandacht. Aandacht van de fiscalisten, maar ook aandacht van de contactpersonen binnen het accountantskantoor. Hoe groot het kantoor ook wordt, iedere klant zal altijd een eigen, persoonlijk betrokken contactpersoon hebben. En dat is prettig, want als accountantskantoor in Amsterdam begeef je je midden in een grote chaos. De stad is altijd in leven en iedereen leeft snel. Ook de ondernemers in Amsterdam worden geacht snel zaken te doen, anders vissen ze achter het net! Juist in die chaos en heerlijk levendige omgeving biedt IBEO de ondernemer rust. En het veilige gevoel dat de ondernemer altijd terecht kan bij zijn contactpersoon en dat deze altijd ondersteund wordt door een mooi team van professionals. Een accountantskantoor dus dat het leuk vindt om te groeien, want daar wordt het accountantskantoor steeds beter van, maar dat er ook voor zorgt dat de ondernemer het gevoel heeft dat er iemand met hem meereist in het grote avontuur van ondernemen.

Accountantskantoor Amsterdam - check www.ibeo.nl

Accountantskantoor Amsterdam West

IBEO is een accountantskantoor Amsterdam gevestigd in het westelijke gedeelte van de stad. Om de hoek bij station Sloterdijk. Daar heeft IBEO haar eigen kantoorpand waar het accountantskantoor altijd voor je klaar staat. Ons accountantskantoor biedt plaats aan verschillende assistent accountants (de contactpersonen), fiscalisten, adviseurs en salarisadministrateurs. En natuurlijk niet te vergeten de twee oprichters van IBEO, die met veel trots iedere dag mogen werken in een team van professionals die het leven van de ondernemer weer leuk maken. De administratie is voor geen enkele ondernemer zijn hobby, maar met IBEO wordt het in ieder geval weer leuk!

Recente berichten

kiyoko
Door Lauressa op 31 januari 2017
kiyoko

Onze locaties

Hoofdkantoor

IBEO Amsterdam
Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

Onze andere vestigingen

IBEO Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX Den Bosch

IBEO Den Haag
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

IBEO Eindhoven
Flight Forum 840
5667 DB Eindhoven

IBEO London
4 Winsley Street
W1W 8HF London

IBEO Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

IBEO Utrecht
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht