post-thumb

Op Jun 10, 2014

Administratie kantoor

Op zoek naar een administratie kantoor? Dat kan nog wel eens een lastige keuze worden. Er zijn immers talloze administratie kantoren in Nederland. Een administratie kantoor moet vooral goed bij je passen, dat is het allerbelangrijkst. En je wilt natuurlijk ook niet al te veel geld kwijt zijn. Goed nieuws: dat hoeft tegenwoordig ook niet meer! Dat komt omdat een groot deel van de administratie geautomatiseerd kan worden. Wil je weten hoe wij dat doen? Bekijk dan snel onze introductie video op onze homepage!

Administratie kantoor Amsterdam

Wij zijn IBEO en wij zijn een administratie kantoor in Amsterdam. Wat ons administratie kantoor zo leuk maakt? Wij bekijken het vak op een geheel eigenwijze manier! Het is genoeg geweest met al die ouderwetse, dure kantoren. Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand dat ook nog eens erg scherp geprijsd is. Voor dat bedrag voeren wij je volledige administratie, worden je cijfers opgemaakt door een echte accountant en worden alle belastingaangiften verzorgd door een echte fiscalist (belastingadviseur). Wij zijn natuurlijk niet het enige administratie kantoor in Amsterdam. Er zijn er nog een heleboel meer. Van groot tot klein. Als je voor kwaliteit wilt gaan vallen er al heel veel af. De kwaliteit van IBEO vind je eigenlijk alleen maar bij de grotere kantoren. Het nadeel echter van die grote kantoren zoals bijvoorbeeld een KPMG of PWC is dat ze enorm duur zijn. En dat is ook niet zo gek, want deze kantoren zijn helemaal niet ingesteld op MKB-klanten. Zij richten zich veel meer op de corporate markt, waar de prijzen een stuk hoger liggen. Administratie kantoor in Amsterdam## Administratie kantoor zoeken

Een administratie kantoor zoeken doe je het gemakkelijkst via Google. Je kunt in alle rust het internet afstruinen naar een administratie kantoor waarbij jij het gevoel krijgt dat het bij je past. Let op: als je de stijl en uitingen van het administratie kantoor bij je vind passen wil dat nog niet per se zeggen dat ze ook aan jouw eisen voldoen! Het gaat immers wel om je administratie, dus een administratie kantoor moet vooral goed zijn en de dienstverlening van het administratie kantoor moet aansluiten op jouw specifieke behoeften. Ga dus eerst bij jezelf na waar je behoeften liggen. Heb je dan een administratie kantoor gevonden dat aan je wensen voldoet? Neem dan eens contact met ze op om vrijblijvend een afspraak te maken. Ze zullen je dan graag een keer op kantoor uitnodigen om samen te kijken of zij kunnen bieden waar jij naar op zoek bent. Bij IBEO doen we dat ook. Op onze website kun je eigenlij alle benodigde informatie al vinden, maar wij komen altijd graag een keer langs of nodigen je graag een keer uit bij ons op kantoor om samen met jou te kijken of wij het administratie kantoor zijn waar jij naar op zoek bent! Aarzel dus niet en neem gerust eens contact met ons op!

Share:

Ik wil IBEO!