post-thumb

Op Jul 22, 2014

Belastingadvies

Belastingadvies ontvang je van een belastingadviseur! Zo simpel is het. Dat is dan ook precies de reden dat we bij IBEO uitsluitend met echte belastingadviseurs werken. Al het boekhoudkundige en accountancy technische werk wordt bij ons gedaan door de accountant en zijn team van boekhouders. Alles wat met de belastingen te maken heeft gaat bij ons door de vingers van één van onze fiscalisten. Zo weet je altijd zeker dat je van de beste adviezen voorzien wordt. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, kijk maar eens naar onze scherpe tarieven.

Belastingadvies in de praktijk

Belastingadviseurs zijn er in overvloed. De kunst is om de juiste adviseur voor het juiste werk te vinden. Wat bedoelen wij hiermee? Kijk, een belastingadviseur die bij een grote corporate werkt en zich met name richt op internationale tax-rulings is niet per definitie de persoon waar je heen zou moeten voor een stukje belastingadvies voor je aangifte inkomstenbelasting. En andersom geld hetzelfde. Belastingadvies voor het mkb, dat leg je bij een adviseur in het mkb neer. Bij deze adviseur zal een bedrijf als Shell of Philips niet snel aankloppen. In de praktijk zie je tegenwoordig helaas steeds minder generalisten en dat is een groot nadeel voor het mkb. Een generalist weet namelijk van alle belastingsoorten waar een mkb-ondernemer mee te maken krijgt een beetje (zoals btw, IB, Vpb, Loonheffing). Dat klinkt misschien niet zo gunstig voor het belastingadvies, maar dat is juist wel zo. Over het algemeen zijn de belastingadviezen voor het mkb redelijk basaal en het voordeel van een generalist is dus dat hij vaak zelfstandig de klant volledig kan bedienen. Mocht dat een keer niet het geval zijn, omdat hij tegen een wat complexer vraagstuk aanloopt weet hij wel precies bij welke collega hij dit neer moet leggen. Zo heb jij als mkb-ondernemer altijd het beste belastingadvies.

Belastingadvies in de praktijk door belastingadviseurs van IBEO.

Belastingadvies tarieven

Het nadeel voor jouw als ondernemer is dat belastingadvies gegeven wordt door fiscalisten. Fiscalisten worden over het algemeen als ‘duur’ ervaren. Daar heeft IBEO iets op bedacht. IBEO heeft haar tarieven daar namelijk op aangepast. Iedere ondernemer in het mkb die binnen het profiel van IBEO past heeft tot op zekere hoogte behoefte aan fiscaal advies of fiscale begeleiding (denk simpelweg aan de belastingaangiften). Omdat de fiscale situatie van onze ondernemers zelden afwijkend is van de rest van onze klanten is het redelijk gemakkelijk in te schatten hoeveel tijd onze fiscalisten jaarlijks kwijt gaan zijn aan belastingadvies. Daardoor kun je vrij goed benaderen wat de kosten per klant zijn en kunnen wij dus mooie, vaste tarieven bieden.

Belastingadvies Amsterdam

Belastingadvies is in Amsterdam overal te vinden. Van klein administratiekantoor op de hoek tot groot, corporate accountantskantoor, tot zelfstandige top-fiscalist. In Amsterdam is voor ieder wat wils. Let bij het zoeken naar de juiste fiscalist voor jouw belastingadvies goed op wat jouw eigen wensen zijn. Ga dus eerst voor jezelf na waar je behoefte aan hebt en ga vervolgens op zoek. Ga bij een paar kantoren of belastingadviseurs langs en vraag hoe zij jou zouden gaan bedienen. Heb je er een gevonden die bij je past? Zorg er dan voor dat je heldere afspraken maakt. Wat gaat de belastingadviseur allemaal wel doen en wat juist niet. En wat gaat het allemaal kosten. Kijk, en dat is het voordeel van IBEO. Iedereen weet altijd precies waar hij aan toe is. Voor één vast bedrag per maand!

Share:

Ik wil IBEO!