Belastingconsulent

Belastingconsulent nodig? Dan moet je bij IBEO zijn! IBEO is namelijk een accountantskantoor in Amsterdam waarbij het fiscale werk ook echt door fiscalisten en belastingadviseurs wordt gedaan. En dat is prettig, want dat betekent dat je altijd de juiste professional tot je beschikking hebt. Je betaalt bij IBEO maandelijks een gegarandeerd vast bedrag. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en ben je er van verzekerd dat ten eerste je boekhouding altijd up-to-date is en je ten tweede ook nog eens wordt voorzien van de juiste adviezen! Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier!

Belastingconsulent betekenis

Een belastingconsulent is eigenlijk hetzelfde als een belastingadviseur. Overigens is niet iedere belastingconsulent ook een fiscalist, maar dat even terzijde. Een belastingconsulent helpt jou als ondernemer met de belastingwetgeving in Nederland. Uiteraard kan een belastingconsulent er niet voor zorgen dat je geen belasting hoeft te betalen. Belasting betalen moet namelijk iedereen in Nederland. Echter, als ondernemer heb je wel veel recht op voordelen. En deze voordelen zijn als het goed is bekend bij je belastingconsulent! Die kan je dus helpen van deze voordelen gebruik te maken. Het voordeel van de belastingconsulenten bij IBEO is dat zij hetgeen ze voor je doen ook nog eens gemakkelijk en begrijpelijk uit kunnen leggen. Hierdoor weet je als ondernemer zelf ook wat er speelt! Neem bijvoorbeeld onze belastingconsulent Jonne Tijssen. Jonne is de perfecte adviseur voor ondernemers in het MKB.

Belastingconsulent Amsterdam

In Amsterdam wemelt het van de belastingconsulenten. De een beter dan de ander. Het is niet heel duidelijk te zeggen hoe je een goede belastingconsulent herkent, maar er is wel een zekere houvast voor jou als ondernemer. Goede belastingadviseurs hebben de opleiding tot Register Belastingadviseur (RB) genoten. Of, indien ze universitair geschoold zijn, zelfs de NOB opleiding. Bij IBEO werken zowel NOB-leden als Register Belastingadviseurs. Bij ons weet je dus zeker dat je goed zit. En uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat jij je prettig voelt bij je adviseur. Wellicht is het daarom handig om eens vrijblijvend kennis met ons te maken. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam, dus laat maar weten wanneer je langs wilt komen. Tot snel!

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten