Bloggen hoort erbij!

Een blog schrijven hoort er tegenwoordig wel een beetje bij. Maar als je een blog wilt schrijven moet je natuurlijk wel wat te melden hebben. Nu maken wij bij IBEO iedere dag 100.000 dingen mee, die wij zelf ontzettend leuk, grappig, opmerkelijk, etc. vinden, maar de vraag is of onze lezers daar net zo over denken. Toch willen wij toch iets met het fenomeen ‘bloggen’ doen. En opeens was het idee daar! Opeens was het helder hoe wij een blog van IBEO inhoud zouden kunnen geven!

Het idee is dat wij iedere twee weken een nieuwe blog op onze website zullen publiceren. Maar, het mooie van onze blog zit hem niet in het feit dat wij zo veel meemaken. Nee, wij maken voor onze blog gebruik van ‘gastschrijvers’. Zo willen wij iedere twee weken een andere ondernemer aan het woord laten zijn, die zijn / haar ervaringen met ons en jullie als lezers wil delen. Het leuke hiervan is dat wij allemaal getrakteerd gaan worden op leuke verhalen. Ervaringen waar wij met zijn allen veel van kunnen leren. Wij vragen daarom ook aan de schrijvers of zij in hun verhaal een praktische tips van het ondernemerschap willen meegeven voor al onze ondernemende lezers. Want waar heeft een ondernemer nu meer aan dan tips van door de wol geverfde ervaringsdeskundigen?

En om te voorkomen dat er uitsluitend ondernemers zullen gaan schrijven die wij zelf kennen of zelf hebben uitgekozen hebben wij het aloude verschijnsel ´Ik geef de pen door´ van stal gehaald. Een leuke manier om de oude en nieuwe manier van communicatie samen te laten komen. Het principe is dus simpel; iedere twee weken zal de schrijvende ondernemer zijn blog afsluiten met de aankondiging van de volgende schrijver welke hij zelf heeft voorgedragen. Uiteraard zullen wij jullie iedere keer dat er een nieuwe blog verschijnt op de hoogte houden via de bekende sociale media kanalen.

Aan ons de eer om de eerste ondernemer bij jullie te introduceren. Onze keus was gelukkig niet zo moeilijk. Degene die wij naar voren schuiven is namelijk mede bedenker geweest van deze vorm van bloggen voor IBEO. Een ondernemer met de nodige ervaring en positieve kijk op het leven. Wij presenteren jullie: Jeroen Bults!

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten