post-thumb

Op Aug 12, 2015

Boekhouder gezocht

Boekhouder gezocht met veel kennis van fiscale zaken! Dat is een kreet die wij vaak horen. En dat komt goed uit, want wij zijn die boekhouder! De boekhouders en accountants bij IBEO denken mee met hun klanten en worden hierin ondersteunt door fiscalisten. De fiscalisten zijn de belastingadviseurs van IBEO die precies weten waar de klanten mogelijk voordelen zouden kunnen behalen. Dat is wel zo prettig, als dit tijdens het verwerken van jouw boekhouding direct wordt meegenomen. Neem een kijkje op onze team-pagina waarop wij onszelf voorstellen en bepaal zelf of wij die boekhouders zijn die jij zoekt. Boekhouder gezocht: Boekhouder gevonden, IBEO!

Boekhouder gezocht - stop met zoeken, IBEO staar voor je klaar!

Boekhouder gezocht 1 dag per week

Vaak krijgen wij van klanten te horen dat ze op zoek zijn naar een boekhouder voor één dag in de week. Maar dat is niet helemaal terecht. Een ondernemer is zelf namelijk een dag per week kwijt aan zijn of haar administratie, maar dat geld in de meeste gevallen niet voor een boekhouder. Een boekhouder doet dit meestal een stuk sneller. Simpelweg omdat een boekhouder meer ervaring heeft en gebruik maakt van de nieuwste software (daarover later meer). Een boekhouder gezocht voor 1 dag per week klopt dus meestal niet. En voor jou als ondernemer zou het ook niet zo belangrijk moeten zijn hoeveel tijd de boekhouder er nu echt mee kwijt is. Je kunt namelijk het beste een vaste prijs afspreken met je boekhouder. Dan weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Boekhouder gezocht 2015

De boekhouder van 2015, waar jij natuurlijk naar op zoek bent, is een moderne boekhouder. Een boekhouder die met de tijd meegaat? Bestaat dat wel? Jazeker! Een boekhouder anno 2015 zorgt ervoor dat hij altijd gewapend is met de nieuwste software. Middels die software kan de boekhouder de administratie ten eerste een stuk sneller verwerken, maar hij kan de ondernemer ook een hoop tijd besparen. Door gebruik van moderne software maakt de boekhouder het aanleveren van documenten extra gemakkelijk voor de ondernemer.

Boekhouder gezocht Amsterdam

Boekhouder gezocht in Amsterdam? Dan moet je niet langer zoeken! IBEO is een accountantskantoor dat voor één vast bedrag per maand jouw administratie voert. Wil je meer weten, neem dan snel contact met ons op en vraag ons het hemd van het lijf! Bij IBEO maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste software en geven we altijd persoonlijk advies op basis van jouw cijfers en jouw persoonlijke fiscale situatie. Zo weet je altijd zeker dat je van alle belastingvoordelen gebruik kunt maken!

Share:

Ik wil IBEO!