post-thumb

Op May 27, 2014

Boekhouder zoeken

Een boekhouder zoeken kan soms een lastige klus lijken. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Als je maar weet waar je naar op zoek bent. Weet je dat nog niet precies of wil je gewoon eerst kijken wat er zoal mogelijk is, dan kunnen wij je misschien helpen. Bekijk bijvoorbeeld eens de video op onze homepage waarin je onze visie op de markt van boekhouders ziet. Wij vinden het altijd leuk om een keer vrijblijvend kennis te maken met nieuwe ondernemers, dus aarzel niet om een afspraak te maken zodat wij je kunnen helpen met de zoektocht naar jouw ideale boekhouder!

Een goede boekhouder zoeken

Een goede boekhouder zoeken hoeft geen probleem te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek bent! Wanneer ga je een boekhouder zoeken? Dat hangt er vanaf. Het kan zijn dat je een nieuw bedrijf start en voor de administratie van dat bedrijf ga je een boekhouder zoeken. Het kan ook zijn dat je niet tevreden bent met je huidige boekhouder en daarom een andere boekhouder gaat zoeken. In dat geval is het belangrijk da je goed bij jezelf nagaat waarom je niet tevreden bent met je huidige boekhouder. Dan kun je namelijk gericht een nieuwe boekhouder zoeken. Is de huidige boekhouder te duur? Vraag jezelf dan eerst af waarom hij duur is. Is de boekhouder duur omdat hij hele goede kwaliteit levert? Dan is het misschien helemaal niet zo verkeerd dat je er flink voor betaald. Maar is de boekhouder duur omdat hij niet met de tijd meegaat en geen gebruik maakt van automatisering? Dan is het zonder twijfel een goede reden om een nieuwe boekhouder te zoeken. Een nog belangrijkere reden om een nieuwe boekhouder te zoeken kan zijn omdat je hem of haar niet goed begrijpt. Dan levert de boekhouder voor jou dus weinig toegevoegde waarde. Misschien kun je een boekhouder zoeken die voor hetzelfde geld wel toegevoegde waarde kan bieden. Een boekhouder die bijvoorbeeld zo nu en dan voorziet van handige tips. Of een boekhouder die heldere, strakke antwoorden geeft wanneer je hem eens iets vraagt.

Boekhouder zoeken hoeft niet moeilijk te zijn bij IBEO!

Hoe een boekhouder zoeken

Hoe je een boekhouder moet zoeken staat in geen enkel boek beschreven. Waar je het beste mee kunt beginnen als je een goede boekhouder gaat zoeken is het rondvragen in je directe omgeving. Ken je collega ondernemers? Ondernemers in dezelfde branche? Vrienden en kennissen aan wiens oordeel je veel waarde hecht? Vraag hen dan eens of ze een goede boekhouder kennen. Of dat ze ervaring hebben met boekhouders. Mocht dit nergens toe leiden ga dan eens een avondje achter het internet zitten en ga online op zoek. Je kunt gemakkelijk een boekhouder zoeken via Google. Op de websites van verschillende boekhoudkantoren kun je al veel bruikbare informatie halen. Zo kun je lekker op je gemak een boekhouder zoeken. En ga dan vooral ook eens bij verschillende kantoren op bezoek. Meestal kun je vrijblijvend kennis komen maken zodat je precies kunt kijken of hetgeen zij bieden aansluit op jouw wensen. Een boekhouder zoeken kan dus nog best interessant zijn!

Hoe je jouw boekhouder ook gaat zoeken, het blijft een persoonlijke keuze. Daarom adviseren wij je om een boekhouder te zoeken waar je een klik mee hebt. Misschien is dat wel met ons. Als je het niet probeert zul je het nooit weten, dus wij nodigen je graag een keer uit bij ons op kantoor zodat we eens kennis kunnen maken. Als je ons aangeeft waar je naar op zoek bent, dan kunnen wij je precies vertellen of wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Wil je toch liever ergens anders een boekhouder zoeken, dan wensen wij je in ieder geval veel succes met je zoektocht naar de juiste!

Share:

Ik wil IBEO!