Boekhoudkantoor

Door Sjoerd op 25 augustus 2014
Artikelen

Boekhoudkantoor nodig? Dan moet je bij IBEO zijn! IBEO is een jong en modern kantoor dat voor een scherp tarief jouw boekhouding kan voeren. Wij ontnemen je alle zorgen, het enige dat jij hoeft te doen is foto’s maken van je bonnetjes middels onze app of facturen die je per mail ontvangt door te sturen. Wij doen de rest. Via onze eigen software krijg je perfect inzicht in je cijfers en weet je precies waar je staat. En dat alles voor een scherp tarief! Laat je contactgegevens achter, dan kunnen we eens vrijblijvend kennis maken onder het genot van een lekker kopje koffie!

Boekhoudkantoor zzp

Het maakt voor IBEO niet uit of je nu een zzp’er bent of een BV hebt met 10 medewerkers. Eigenlijk maakt dat voor ieder kantoor niet zo veel uit. Je moet goed onthouden dat een administratie uiteindelijk voor ieder bedrijf hetzelfde is. Voor een boekhoudkantoor maakt het dus niet uit wat voor soort bedrijf je bent. Een boekhoudkantoor kan overigens wel zijn voorkeur uitspreken. Zo heb je verschillende boekhoudkantoren die zich specifiek op een bepaalde branche richten. Dat doet het boekhoudkantoor omdat men daar ervaring en expertise heeft op dat vakgebied. En dat kan voor jou als ondernemer natuurlijk prettig zijn wanneer je eens wat advies nodig hebt. Het is prettig als het boekhoudkantoor begrijpt hoe jouw business werkt en begrijpt waar jij tegenaan loopt. Zo zijn wij bij IBEO bijvoorbeeld gespecialiseerd in de horeca. Wij kennen die branche, komen zelf uit de horeca en weten dus waar horeca ondernemers dagelijks mee bezig zijn. Dat praat lekker gemakkelijk. Bovendien hebben we vaak gedeelde interesses, dat komt de samenwerking ten goede. Vraag jezelf dus af welk boekhoudkantoor bij jou past en ga met die gedachte op zoek.

Boekhoudkantoor IBEO - daar vind je leuke boekhouders!

Boekhoudkantoor Amsterdam

In Amsterdam zijn tal van boekhoudkantoren beschikbaar. Helaas ook heel  veel slechte. Voor een ondernemer is het vaak moeilijk te beoordelen of een boekhoudkantoor goed of slecht is. In sommige gevallen valt het eigenlijk iedereen wel op en is het dus niet zo lastig, maar vaak weten boekhouders en accountants de schijn hoog te houden. Het is daarom raadzaam jezelf een klein beetje te verdiepen in jouw eigen administratie en de eisen die bijvoorbeeld de belastingdienst stelt aan je administratie. In een gesprek met een boekhouder of accountant kun je dan net iets beter uitvogelen hoe professioneel het kantoor is. Daarnaast moet je bij een boekhoudkantoor goed opletten in hoeverre deze gebruik maakt van automatisering. Dat is namelijk iets waaraan je kunt zien of het boekhoudkantoor vooruitstrevend is en met de markt mee beweegt. Vaak zijn de boekhoudkantoren die niet meegaan in technologische ontwikkelingen ook op vakinhoudelijk gebied wat achter gebleven met ontwikkelen en dat is zonde. Mocht je wat meer willen weten over de verschillen tussen boekhoudkantoren en waar je op moet letten, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Recente berichten

Onze locaties

Hoofdkantoor

IBEO Amsterdam
Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

Onze andere vestigingen

IBEO Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX Den Bosch

IBEO Den Haag
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

IBEO Eindhoven
Flight Forum 840
5667 DB Eindhoven

IBEO London
4 Winsley Street
W1W 8HF London

IBEO Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

IBEO Utrecht
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht