post-thumb

Op Apr 27, 2015

Boekhoudprogramma ZZP

Boekhoudprogramma ZZP nodig? Dan ben je bij IBEO aan het juiste adres! Bij IBEO verzorgen wij namelijk de boekhouding voor het ZZP. Bij ons hoef je niet zelf te werken in een ingewikkeld boekhoudprogramma, dat doen wij namelijk voor je. Het enige dat je bij IBEO zelf moet doen is het aanleveren van je administratie. En dat gaat super eenvoudig! Middels de speciaal ontwikkelde IBEO app maak je een foto van je bon / factuur en klaar ben je! Wij doen de rest. Ondanks dat je zelf niet dagelijks in een complex boekhoudprogramma aan het werk bent, houdt je toch inzicht in je cijfers. Met het IBEO Dashboard kun je altijd en overal precies zien hoe je er voor staat en wat wij voor je gedaan hebben. Benieuwd? Lees hier hoe het werkt.

Boekhoudprogramma ZZP vergelijken

Een boekhoudprogramma ZZP moet vooral eenvoudig zijn. Als ZZP’er ben je het liefst zo weinig mogelijk tijd kwijt aan je administratie. Om boekhoudpakketten te vergelijken zou je eens rustig rond kunnen kijken op het internet. Je zult er snel achter komen dat de betere, online pakketten zoals Twinfield en Exact wat duurder zijn dan de rest en in het eerste gebruik ook niet per se heel gemakkelijk. Deze systemen zijn dan ook voornamelijk gebouwd voor accountants en boekhouders in plaats van ZZP. Voor het ZZP is er niet echt een (volledig) boekhoudprogramma waarin je je administratie kunt voeren.

Boekhoudprogramma zzp - bij voorkeur online!

Boekhoudprogramma ZZP mac

Let er bij het vergelijken in ieder geval op dat het boekhoudprogramma dat je bekijkt online werkt. Dat is namelijk een stuk prettiger werken. En dan maakt het ook niet uit of je nu op een Windows- of Mac computer aan het werk bent. Je werkt namelijk online, in een browser. Bovendien is het handig om te kijken of er een mogelijkheid is om via het boekhoudprogramma ZZP samen te werken met een boekhouder of accountant. Vroeg of laat zul je deze toch een keer nodig hebben voor advies of fiscale aangiften en het is dan wel prettig dat hij ook mee kan kijken in jouw administratie.

Boekhoudprogramma gratis

Het voordeel van werken met IBEO is dat het boekhoudprogramma gratis is! Je betaalt bij IBEO namelijk een vast abonnementsbedrag per maand en daar zit het gebruik van het boekhoudprogramma bij inbegrepen. Maar je hebt geluk! Want bij IBEO zul je zelf niet veel werken in een boekhoudprogramma. Als ZZP’er hoef je bij IBEO alleen bonnen aan te leveren en vragen op ons af te vuren. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om de vragen zo snel mogelijk, vakkundig te beantwoorden!

Share:

Ik wil IBEO!