post-thumb

Op Mar 24, 2020

Corona Update #8 - Kinderopvang en juridisch advies

Er is nog steeds weinig bekend omtrent de invulling van de noodmaatregelen. Maar nogmaals: ze komen er aan en wij houden ze bij voor je!

Wel sprak vandaag de koning ons toe. Hij sprak over het beste dat naar boven komt in mensen in tijden van nood. Dat zien we ook onder onze collega’s en klanten. Volgende week zullen we dan ook af en toe aandacht besteden aan de initiatieven van onze klanten en collega’s. Dit ter inspiratie en om positiviteit ook zo veel mogelijk te verspreiden.

Kinderopvangtoeslag
Veel van ons hebben kinderen op de kinderopvang. Helaas kunnen zij tenminste de komende drie weken niet naar de creche. De overheid heeft daarom vandaag besloten de kinderopvang gedurende de komende drie weken volledig te vergoeden. Oproep van de overheid is: betaal je kinderopvang als normaal, wij vergoeden het achteraf! Goed nieuws voor ons, maar zeker voor al die werknemers die jaren lang zo goed op onze kinderen hebben gepast. Ze hebben vaak een speciale band opgebouwd met onze kinderen en missen hen nu ook. Gelukkig hoeven ze zich daarnaast niet ook nog zorgen te maken om hun baan.

Juridisch advies
We krijgen heel veel juridische vragen op ons af. We willen jullie daar heel graag bij helpen, maar het is helaas niet ons vakgebied. Daarom hebben we advocaat Jaap Leijen bereid gevonden om aanstaande dinsdag korte juridische vagen kosteloos te beantwoorden. Hij zal dan vragen beantwoorden in een persoonlijk online gesprek van ongeveer 10-15 minuten. De vragen moeten arbeidsrechtelijk of op het gebied van huurrecht zijn. Mochten het vragen zijn die uitzoekwerk zijn en veel tijd kosten, dan moeten daar aparte afspraken over worden gemaakt AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Ja, ik wil juridisch advies!

Meld je mede ondernemers aan

We merken dat veel van onze klanten onze nieuwsbrieven erg waarderen. Dat vinden we leuk om te horen, maar ook belangrijk omdat we jullie nu van dienst moeten zijn! In deze tijden moeten we deze informatie zo veel met mogelijk delen met onze mede-ondernemers. Dus heb jij ondernemers in je netwerk die deze nieuwsbrief mogelijk ook interessant vinden, meld ze dan hieronder aan en wij zullen onze voorgaande en komende nieuwsbrieven met hen delen.

Meld je vriend aan

Mochten er tijdens het weekend bijzondere ontwikkelingen zijn, dan zorgen we voor een tussentijdse update en anders tot maandag.

p.s. Mocht je een eerder nieuwsbrief over het hoofd hebben gezien of wil je deze teruglezen, dan kan dat hier.

Share:

Ik wil IBEO!