post-thumb

Op Jun 26, 2014

Gezocht boekhouder

Gezocht boekhouder. Dat horen we wel vaker. Maar wat zoek je eigenlijk precies? Dat weet de klant heel vaak zelf niet precies. Dat is waarom wij bij IBEO uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar de wensen en behoeften van ondernemers. Op basis van de resultaten hebben wij ons concept ontworpen en bedienen wij al geruime tijd de ondernemers in het MKB van Nederland. Wij denken dat onze manier van werken ideaal is voor jou als ondernemer en zo denken onze klanten er ook over. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk snel onze korte introductie video op de homepage!

Freelance boekhouder gezocht

Heb je wel eens naar een freelance boekhouder gezocht? Ja? En heb je daar goede ervaringen mee? Er zitten voordelen en nadelen aan het werken met een freelance boekhouder. Het is namelijk zo dat een freelance boekhouder beperkt is tot zijn eigen kennis en kunde. In vergelijking met een accountantskantoor is dat niveau hoogstwaarschijnlijk een stuk lager, simpelweg omdat het kantoor beschikt over meerdere professionals en zodoende meer kennis in huis heeft. Daarnaast kleeft er een groot risico aan het werken met een freelance boekhouder en dat is de beschikbaarheid van deze boekhouder. Wat gebeurt er als de boekhouder een keer op vakantie is? Of wanneer hij ziek wordt? Wat gebeurt er dan met jouw administratie? De voordelen van een freelance boekhouder is dat hij doorgaans flexibel is. Je hoeft niet via tientallen wegen in contact te komen met de juiste persoon. Je hebt één aanspreekpunt en één iemand die je direct kunt bellen en mailen. Daarnaast is de freelance boekhouder zelf ook ondernemer en is dus vaak een betere sparringspartner. De alledaagse problemen waar jij als ondernemer tegenaan loopt krijgt hij zelf namelijk ook voor zijn kiezen.

Parttime boekhouder gezocht

Een parttime boekhouder kan ook een oplossing bieden. Dat wil zeggen dat je voor een vast aantal uren per week een boekhouder op kantoor hebt. Het voordeel hiervan is dat je altijd zeker bent van een vast persoon die jouw boekhouding op orde houdt. Deze parttime boekhouder kent jouw administratie door en door, hij kent jouw bedrijf en hij kan daardoor dus ook efficiënt werken. Een flink aantal voordelen dus. Echter, in de praktijk zie je dat de meeste ondernemers veel te weinig werk hebben voor zo een boekhouder. De administratie lijkt voor jou als ondernemer misschien onwijs groot, maar als je kijkt naar hoe lang een boekhouder wekelijks bezig zou zijn om deze te verwerken zul je verbaast staan. Dat is vaak niet meer dan een paar uur. Het zoeken van een parttime boekhouder is met name interessant voor grotere organisaties (20+ werknemers) of organisaties met daarin meerdere bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan horeca organisaties waar verschillende café’s en restaurants onder hangen.

Gezocht boekhouder! Niet te lang zoeken, bij IBEO weten we waar jij naar op zoek bent!

Gezocht boekhouder Amsterdam

Wel eens een boekhouder gezocht in Amsterdam? Dat zal geen gemakkelijke klus geweest zijn. Er zijn er namelijk tientallen en allemaal bieden ze dezelfde kwaliteit, dezelfde service, dezelfde tarieven, etc. Een keuze maken kan dus lastig zijn. Er is niet één aangewezen manier om een goede boekhouder te zoeken. Wat je het beste kunt doen is even op Google op onderzoek uitgaan. Kijk waar de kantoren zitten en let op hun website, deze geeft vaak de stijl van het kantoor weer. Bevalt de website je? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Doe dit bij voorkeur bij hun op kantoor. Dan kun je direct voelen of het kantoor en de boekhouder bij je passen. Als je er een paar gezien hebt kun je zeker weten een goede keuze maken. Succes!

Share:

Ik wil IBEO!