Gratis boekhouden

Gratis boekhouden? Dat wordt lastig. In zekere zin zou je kunnen zeggen dat het gratis is, wanneer je de boekhouding als ondernemer zelf voert. Maar vergeet niet dat het je een heleboel tijd gaat kosten en wellicht een hoop frustratie op gaat leveren. Dus of dat nu echt gratis boekhouden is, is ook maar de vraag. Bij IBEO leveren wij onze diensten niet gratis, maar wel tegen een heel aantrekkelijk tarief. Hierdoor ontlasten wij jou als ondernemer en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Ons team bestaat namelijk uit echte accountants en fiscalisten, die ieder zorg dragen voor hun eigen vakgebied. Zo ben jij als ondernemer verzekerd van de beste adviezen. Wil je meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Gratis boekhouden zzp

Gratis boekhouden is iets waar de meeste zzp’ers naar op zoek zijn. Als zzp’er start je meestal met een beperkt budget en dan heb je geen zin om ook nog eens een flink bedrag uit te moeten geven aan dure accountants. De goedkoopste oplossing is om zelf een boekhouding op te tuigen in bijvoorbeeld Excel. Zaak is dat je alles netjes bijhoudt, zodat je voor de belastingdienst een gedegen administratie voert. Het nadeel van deze manier van werken is dat het je relatief veel tijd gaat kosten. En de vraag is natuurlijk ook of dat jij als zzp’er voldoende fiscale kennis hebt om van alle belastingvoordelen gebruik te kunnen maken. Want daar liggen namelijk veel mogelijkheden om geld te besparen. Als je je bedenkt dat je al voor EUR 99,- per maand een abonnement afsluit bij IBEO waarbij gebruik wordt gemaakt van alle mogelijke belastingvoordelen, ben je bijna gratis aan het boekhouden, niet waar? Bovendien bespaar je jezelf veel tijd die je weer kunt steken in het runnen van je eigen onderneming.

Gratis boekhouden? Dat wordt lastig. Maar met IBEO is het in ieder geval niet duur!

Gratis boekhouden online

Het voordeel van online boekhouden is dat je je gegevens altijd en overal bij de hand hebt. Je bent dus onafhankelijk van bepaalde laptops of computers. Zo lang je toegang hebt tot het internet kun jij boekhouden. Bovendien is online boekhouden doorgaans een stuk goedkoper dan wanneer je offline pakketten aan moet schaffen. Zeker in de beginfase van je onderneming wanneer je niet alleen betaalt voor licentie, maar ook voor de aanschaf van zo’n pakket. En dat kan je zomaar honderden, zo niet duizenden Euro’s gaan kosten. Online boekhoudpakketten vind je al voor een paar tientjes per maand. En het samenwerken met een boekhouder of accountant is ook nog eens een stuk gemakkelijker. Wat je hoogstwaarschijnlijk ook weer gaat besparen op de rekeningen van de boekhouder of accountant.

Gratis boekhouden mac

Meer en meer ondernemers kiezen ervoor om te gaan werken op producten van Apple. De MacBook Air is nog nooit zo veel verkocht en dat is ook niet zo gek, het is namelijk een prachtig systeem. Maar wat nu als je een boekhoudpakket hebt gekocht? De kans is groot dat het boekhoudpakket alleen werkt voor Windows computers. Dan heb je dus niks aan je MacBook. Ook hier komen de voordelen van online boekhouden weer om de hoek kijken. Zo gauw je online werkt, maakt het namelijk helemaal niet meer uit of je nu op een Mac of op een Windows systeem aan het werk bent! Gelukkig voeren wij bij IBEO de gehele boekhouding online. De boekhouding is bij ons dan wel niet gratis, maar wel scherp geprijsd! Bekijk nog even onderstaande video en laat ons je overtuigen van onze kwaliteiten. Tot snel!

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten