IBEO en de weg naar de Zevenheuvelenloop

Sport is belangrijk, dat zal niemand ontkennen. Buiten dat het erg gezond is voor je, geeft het ook nog eens een lekker gevoel. Je krijgt er veel energie van en dat is lekker. Als accountant of boekhouder ben je toch veel achter je computer aan het werk. Hoewel je lekker ontspannen in je bureaustoel kunt zitten draagt deze houding niet veel bij aan je algemene fitheid. En dat is eigenlijk zonde. Een accountantskantoor verwacht van haar mensen dat zij iedere dag 100% geven en de hele dag druk bezig zijn met het reilen en zeilen van het kantoor. Dan mag het accountantskantoor ook best eens wat terug doen voor haar mensen, niet waar?

Bootcamp met Joshua

Zo hebben we bij IBEO in mei van dit jaar besloten om met het hele team te gaan sporten. De meeste van onze medewerkers deden zelf ook al aan sport, dus wat dat betreft was het een kleine stap. Maar het leuke is dat we gezamenlijk gingen sporten. Via onze collega Micky kwamen we bij Joshua terecht van De Vriend Sportcoaching. Joshua is vanaf dat moment iedere donderdag aan het einde van de dag naar ons kantoor gekomen om alle helden van IBEO flink onder handen te nemen! Het kostte ons allemaal in het begin wat moeite en discipline om netjes op tijd de sportkleren aan te hebben als Joshua weer binnenkwam, maar na een tijdje zag je dat iedereen flink progressie maakte en de trainingen werden steeds leuker en intensiever. We hebben als IBEO natuurlijk ook geluk met onze locatie, pal naast het Westerpark in Amsterdam.

De Zevenheuvelenloop

We hadden onszelf als doel gesteld om met het hele team de Zevenheuvelenloop in Nijmegen te lopen. Deze vond dit jaar plaats op zondag 15 november. Gisteren was het dan zo ver. Met z’n allen richting Nijmegen om te laten zien wat we waard zijn! En het was afzien op sommige momenten. Het stormde, het was regenachtig en sommige van de heuvelen voelden aan alsof het de Mont Blanc betrof. Maar de helden van IBEO zouden de helden van IBEO niet zijn als ze zichzelf er niet keihard doorheen sloegen. Iedereen heeft dan ook super strakke tijden neergezet, waar we oprecht trots op zijn. En zoals dat bij IBEO hoort: als er wat te vieren valt, dan gaan we dat ook vieren. Dus we hebben ons maar eens lekker getrakteerd op de mooie bieren van De Hemel in Nijmegen. Heerlijk! En nu, op naar de volgende uitdaging…. de halve van Egmond? 🙂

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten