post-thumb

Op Mar 05, 2018

IBEO werkt samen met---

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. Ze bespaart 75 Procent tijd en 4 procent loonkosten. Het L1NDA werkplatform is gebouwd met oog op de generaties Y en Z. Deze generaties spelen een doorslaggevende rol in de markt, zijn thuis in de digitale wereld en stellen specifieke eisen aan hun werkomgeving en de samenwerking met collega’s. Zij vragen om flexibiliteit en een dynamische planning.

Wij, van L1nda, geloven dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. We stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Het salarispakket NMBRS waar IBEO mee werkt heeft een speciale koppeling met L1NDA waardoor de uren van de medewerkers direct naar NMBRS geschoten kunnen worden. Dit scheelt je natuurlijk enorm veel tijd. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je natuurlijk altijd even bellen!

Share:

Ik wil IBEO!