post-thumb

Op Apr 30, 2013

Moderne boekhouder

Moderne boekhouder nodig? Dan moet je bij IBEO zijn! Een moderne boekhouder vandaag de dag werkt online, heeft gevoel voor persoonlijke service en spreekt de taal van de ondernemer. Dat alles vind je terug in de dienstverlening van accountantskantoor IBEO. Wij zijn dan ook niet voor niets verkozen tot beste accountantskantoor van 2016 bij de Nationale Accountancy Awards. Waarom zou je voor IBEO moeten kiezen?

De voordelen van IBEO op een rij

  • Je betaalt een gegarandeerd vast, all-inclusive maandbedrag
  • Wij werken uitsluitend met de allerbeste software producten
  • Al onze medewerkers zijn opgeleid en hebben relevante ervaring
  • Gastvrijheid en service gerichtheid zit bij ons in het DNA
  • Op al je vragen heb je altijd binnen een dag een passend antwoord
  • Je hebt een persoonlijke superheld die altijd voor je klaar staat
  • Wij zijn verkozen tot beste accountantskantoor van Nederland (2016)

Moderne boekhouder, moderne software

De software speelt een belangrijke rol binnen IBEO. Online boekhouden is inmiddels de standaard geworden en zoals je kunt begrijpen was IBEO daar al vroeg bij. Hierdoor weten wij wat er te koop is. Bij IBEO werken we onder anderen met de software van Receipt Bank, TheNextInvoice en Visionplanner. Maar, een moderne boekhouder laat zijn klanten niet zelf boekhouden. Daar ben je immers geen ondernemer voor geworden, toch? Het enige dat je bij IBEO hoeft te doen is het doormailen van je inkoopfacturen en bonnen, zodat onze boekhouders die iedere maand voor je kunnen verwerken. Wanneer alles weer verwerkt is ontvang jij een mail van je contactpersoon binnen IBEO en kun je online precies zien hoe je gedraaid hebt afgelopen maand.

Leuk, zo’n moderne boekhouder, maar hoe zit het met de kwaliteit?

Bij IBEO werken uitsluitend gekwalificeerde medewerkers. Naast de boekhouders of assistent accountants die de boekhouding verzorgen hebben wij accountants, fiscalisten en gecertificeerde salarisadministrateurs in huis. Zo wordt iedere belastingaangifte (IB en VPB) opgesteld door een fiscalist. Zo kun je er als ondernemer dus zeker van zijn dat je altijd de beste kwaliteit van ons mag verwachten. Bovendien kun je onbeperkt gratis vragen stellen, dus als je eens met een fiscale vraag zit, dan weet je dat je goed geholpen wordt.

Een moderne boekhouder heeft oog voor zijn gasten (klanten)

Beide oprichters van IBEO hebben een achtergrond in de horeca. Dat betekent dat ze begrijpen wat gastvrijheid is en hoe je service verleent. Dit is dan ook een van de belangrijkste waarden binnen IBEO. Volgens de oprichters van IBEO moet je als moderne boekhouder te allen tijde proberen de service zo goed mogelijk te laten zijn. Het is dan ook juist die service waar klanten van IBEO zo blij mee zijn.

Share:

Ik wil IBEO!