post-thumb

Op Jul 11, 2013

Online boekhouden

Online boekhouden betekent dat je de administratie voert in een systeem (een boekhoudpakket) dat “cloud-based” is. Dat wil zeggen dat je het boekhoudpakket niet hoeft te installeren op je computer, maar dat je er bij door in te loggen via je browser (Chrome, Firefox, Safari, etc.). Zo kun je dus altijd en overal bij je administratie. En maakt het ook niet uit op welke computer je werkt.

Online boekhouden is een feest met accountantskantoor IBEO

Het prettige van online boekhouden bij IBEO is dat je bij ons niet zelf hoeft te boekhouden. Het boekhouden wordt namelijk gedaan door onze Superhelden. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van de benodigde documenten. En omdat het volledig digitaal werkt, kun je die gewoon mailen. Of, wanneer je een factuur op papier ontvangt, een foto maken met onze app. Zo komen alle documenten rechtstreeks in ons boekhoudpakket terecht. Zo heb je dus alle voordelen van online boekhouden, maar ben je er zelf niet veel tijd mee kwijt.

De systemen en software die wij gebruiken voor online boekhouden

Ondanks dat wij de boekhouding voor je verzorgen wil je natuurlijk wel inzicht hebben in je online boekhouding. Je wilt immers weten hoe wij zaken voor je verwerkt hebben en hoe je er financieel voorstaat, toch? Daar komt het systeem van Visionplanner om de hoek kijken. Visionplanner haalt alle data rechtstreeks uit het boekhoudpakket en presenteert ze in mooie, grafische weergaven. Zo heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie. Zoals gezegd hebben wij voor het online boekhouden wel jouw documenten nodig. Het mailen en de app wordt verwerkt met de software van Receipt Bank en jouw eigen verkoopfacturen kun je super gemakkelijk zelf opmaken in het systeem van TheNextInvoice.

Met IBEO bespaar je tijd en geld

Omdat we bij IBEO online werken hoef je niet meer met een map vol bonnen en facturen langs ons kantoor te komen om het in te leveren. Bovendien kunnen wij alles beter en sneller verwerken, waardoor we scherpe tarieven kunnen bieden en tijd over houden voor belangrijke zaken zoals fiscale advisering. Zo ervaar je dus het gemak van online boekhouden en kunnen wij je daarnaast goede, persoonlijke service bieden op hoog niveau. En dat alles voor een scherp bedrag!

Share:

Ik wil IBEO!