post-thumb

Op Jun 19, 2014

Online boekhouder

Online boekhouder zoeken? Dat doe je bij IBEO! IBEO werkt volledig online, maar levert wel de service en kwaliteit van een offline kantoor. Hoe wij dat precies doen? Bekijk snel de video op de homepage. Daarin wordt alles uitgelegd. Het voordeel van werken met IBEO is dat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten en cijfers. Heb je een keer een vraag? Dan hoef je maar te bellen of mailen en heb je gegarandeerd binnen 24 uur een passend antwoord te pakken! Lekker toch?

Online boekhouder zzp

Een online boekhouder is ideaal voor de zzp-er. De zzp-er van nu werkt namelijk digitaal en online! De zzp-er weet wat er te halen is en voelt zich helemaal thuis op het internet. Een online boekhouder is voor hem / haar dus een echte uitkomst. Wat is het verschil tussen een online boekhouder en een normale boekhouder? Eigenlijk niet zo gek veel. De kwaliteit van een online boekhouder is vaak goed of zelfs beter dan die van een normale boekhouder. Daarnaast kan de online boekhouder veel beter service verlenen, aangezien hij altijd en overal de gegevens van de klant bij de hand heeft. En die kan hij er ook nog eens snel bij pakken! De online boekhouder laat niet alleen de klant online werken, maar doet dit zelf ook. Hierdoor raakt hij nooit klantgegevens kwijt en staan de gegevens altijd veilig opgeslagen in de cloud. En dat is toch wel een fijn gevoel, als je bedenkt dat boekhouder voorheen met ouderwetse zelf-beheerde servers op kantoor werkten. Daar stond de data van de klanten dus niet bepaald veilig. En nog een bijkomend voordeel: Als zzp-er wil je natuurlijk niet continu torenhoge rekeningen van je boekhouder ontvangen. Een online boekhouder werkt efficiënt en kan zijn diensten daarom voor een scherper tarief aanbieden dan een normale accountant. De online accountant lijkt dus de ideale match voor een zzp-er!

Online boekhouder zoeken doe je op www.ibeo.nl!

Online boekhouder webshop

Heb je een webshop en zoek je een online boekhouder? Dan moet je bij IBEO zijn! IBEO is gespecialiseerd in het bedienen van webshops. Je zult je misschien nog afvragen waarom jij als webshop exploitant een online boekhouder nodig hebt. Nou, een online boekhouder werkt zelf ook met online systemen. Deze systemen zijn vaak te koppelen aan de webshop. Als de websh0p niet direct koppelt, dan kan de online boekhouder meestal toch heel eenvoudig via een export uit de webshop alle verkoopgegevens importeren. Een online boekhouder kan hier dus schaalvoordeel bieden en dat scheelt de ondernemer weer in kosten. Bovendien ben je als ondernemer continu online en ben je het gewend om online je gegevens te checken. Je hebt immers een webshop. Het fijne van een online boekhouder is dat je naast al je omzet / verkoopcijfers uit je webshop ook de rest van je cijfers online kunt bekijken en analyseren. Hierdoor houdt je alle benodigde managementinformatie bij elkaar en kun je vanaf iedere plek op de wereld op ieder gewenst moment je bedrijf bijsturen. Een online boekhouder kan ook met je meekijken in de cijfers en jou waar nodig adviseren en ondersteunen. Online boekhouders maken doorgaans gebruik van de boekhoudpakketten Exact, Twinfield en Xero.

Share:

Ik wil IBEO!