Storecove

Vanaf heden kunnen klanten van IBEO gebruik maken van de diensten van Storecove. Storecove is een online tool die jouw inkoopfacturen bij jouw leveranciers kan verzamelen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het werkt als volgt. Stel, jij doet een aankoop op Bol.com. De factuur behorende bij die aankoop ontvang jij niet per mail, die moet je zelf downloaden in jouw account bij Bol.com. Als je dit vergeet, komt de factuur bij IBEO op de openstaande postenlijst. En dat is vervelend, want daar heb jij weer werk aan. Nu, wanneer jij via Storecove een koppeling legt met Bol.com zal Storecove de factuur direct na jouw aankoop ophalen bij Bol.com en doorsturen naar IBEO. Je hebt er dus zelf geen werk meer aan!

Storecove is NIET gratis

Wij bij IBEO zijn van mening dat dit een handige tool voor jou als klant zou kunnen zijn. Maar, wij willen je er wel graag op wijzen dat de tool niet gratis is. Bij Storecove betaal je een maandelijks abonnement afhankelijk van het aantal leveranciers dat je aan je account wilt koppelen. Ga dus voor jezelf na of dit in jouw geval het geld waard is. Het abonnement betaal je direct aan Storecove, en valt dus buiten jouw abonnement bij IBEO.

Direct aan de slag!

Wil je aan de slag? Maak dan via deze link een account aan bij Storecove. Via deze link kom je direct op de juiste plek terecht en kun je jouw account meteen koppelen aan IBEO. Wat zijn de stappen die je moet nemen? Dat zie je hieronder. Vink ze één voor één af en je hebt weer een zorg minder! Facturen aanleveren wordt op deze manier nog gemakkelijker!

  • Ga naar www.storecove.com/nl/a/ibeo
  • Maak jouw eigen account aan
  • Vul jouw persoonlijke Receipt Bank e-mailadres in (“bedrijfsnaam”@receiptbank.me)
  • Koppel de leveranciers waarvan jij wilt dat Storecove de facturen ophaalt
  • Klaar! Tijd om te ontspannen…

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten