Superheld Annemarie Verhoeckx

Met haar handdoek in de linkerhand en een parasol in de rechterhand betrad onze assistent-accountant Annemarie het oogverblindende witte strand van Thailand toen plotseling haar telefoon ging. Het was Cas, van IBEO. Of zij toevallig zin had om daar op te gesprek te komen. Direct maakte Annemarie rechtsomkeert zodat zij binnen 24 uur, met het Thaise zand nog tussen de tenen rond de tafel zat op de Condensatorweg 54 te Amsterdam.

Annemarie groeide op onder de rook van Rotterdam en terwijl zij zich in haar jeugd fanatiek bezighield met ritmisch gymnastiek gooide ze op een dag haar hoepel in de wilgen om de opleiding marketing en communicatie te volgen. Tijdens deze studie nam Annemarie’s liefde voor het werken met cijfers exponentieel toe. De keus om nog een studie te doen in de richting van de bedrijfskunde was dan ook snel gemaakt. Dit combineerde ze met het werken bij een accountantskantoor zodat zij direct praktijk ervaring kon opdoen (de ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’ is haar met de paplepel ingegoten). Het leven lachte Annemarie al toe, totdat zij het bewuste telefoontje kreeg. Vanaf dat moment werd alles nog beter.

“Het werken bij IBEO verveelt nooit”, dixit Annemarie, “Elke dag leer ik weer iets nieuws waardoor ik steeds weer uitgedaagd word. Bovendien ben ik heel erg blij met mijn collega’s, hierdoor heb ik extra veel plezier in mijn werk. Soms vind ik het wel lastig dat ik op zaterdag en zondag niet naar kantoor kan, maar daar heb ik inmiddels mee leren leven.”

PROEF BANNER

Deze aversie jegens het weekend is een bekend fenomeen onder de IBEO medewerkers en ook Annemarie was binnen no-time met dit virus besmet. Iedereen heeft daar inmiddels zo zijn of haar eigen oplossing voor gevonden. Annemarie gaat, om de tijd te doden bijvoorbeeld naar de stad met vriendinnen of ze kijkt de hele dag series (Suits, Empire, Shameless, Lucifer, Scandall, Blacklist, Orphan black, The Following, The Killing, Pretty Little Liars, Homeland). Een film kijkt ze ook weleens, maar zodra Hugh Grant in beeld komt zapt ze weg. Annemarie en Hugh Grant zijn geen match. Ook met tomaten en rucola maak je Annemarie echt niet blij.

Als het eenmaal weer maandag is stapt Annemarie altijd weer verheugd in de trein: “Ik heb wel een tijd gehad dat ik in Amsterdam zou willen wonen, maar ik denk dat ik dan mijn familie en mijn hond Marley teveel zou missen.”

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten

Leonie Poortvliet
Door Lauressa op 7 november 2018
Leonie Poortvliet
Romy Bakker
Door Lauressa op 7 november 2018
Romy Bakker
William Jarret
Door Lauressa op 7 november 2018
William Jarret