Superheld Dennis Breeuwer

De grote vraag bij een snackbarbezoek is natuurlijk altijd: Wie bestelt nu eigenlijk die onesthetische gehaktbal met die obscure uienringen ertussen? Nou, superheld en assistent-accountant Dennis Breeuwer dus. En dat is niet zijn enige unique selling point.

Dennis groeide op in Haarlem als zoon van de toenmalige sterkste man van Nederland. Naja, dat is niet helemaal waar. De vader van Dennis behaalde ooit wel de voorrondes van deze prestigieuze wedstrijd, maar omdat hij net iets teveel harsh had gebruikt voor meer grip bij het rotsblok verplaatsen bleef hij plakken en werd zijn hand verbrijzeld onder de zware steen toen hij deze op de oplegger probeerde te gooien. Dus de titel ‘bijna’ sterkste man van Nederland is meer van toepassing, maar dat klinkt toch minder indrukwekkend. Dennis begon zijn sportcarrière niet tussen de Stones of Strength, maar op het voetbalveld. Dit kan niet anders omschreven worden als een grote mislukking, dus werd Dennis lid van de plaatselijke taekwondo vereniging. Al snel waren er geen tegenstanders meer voor Dennis en hij hing zijn dobok uit verveling maar in de wilgen.

Hij volgde hij de opleiding bedrijfseconomie en behaalde hij zijn diploma registerbelastingadviseur bij zijn vorige werkgever. Na ruim negen jaar werkervaring te hebben opgedaan begaf hij zich nietsvermoedend op LinkedIn en zag een vacature van IBEO voorbij komen. Enkele gesprekken later kon hij aan de slag.

Mijn reden om bij accountantskantoor IBEO te solliciteren was dat het bedrijf op mij over kwam als gezellig en vlot, in tegenstelling vele andere kantoren in dezelfde branche. Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen van de ondernemers met zaken waar zij geen zin in hebben. Wel jammer wel dat ze bij IBEO ook maar vijf dagen in de week werken. Wat moet je die overige twee dagen dan doen?

Uit verveling gaat Dennis in het weekend naar de sportschool (met niet onverdienstelijk resultaat), hij drinkt een biertje met zijn vrienden of hij slingert zijn vriendin achterop zijn Kawasaki en dan trekken ze eropuit. Soms moet Dennis noodgedwongen zijn huis verlaten als hij een spin ziet. Geloof het of niet, deze spierbundel van 110 kilo schoon aan de haak is bang voor spinnen, clichématiger kan het bijna niet. Gelukkig is hij wel de enige ter wereld die lekker gaat op een berenhap.

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten