Superheld Micky van Gellekom

Toen Superheld en IBEO’s gastvrouw Micky, werd geboren in Heemskerk moesten de dokters nog net niet aan de beademing; zo’n knappe baby hadden ze nog nooit gezien. Ze waren dan ook woedend toen baby Micky slechts derde werd bij de verkiezing van Mooiste Baby van Nederland in 1989. Om de supermodellencarrière van Micky een boost te geven verhuisde het gezin naar dé Fashion Capital van Nederland: Beverwijk.

In deze metropool zette zij haar eerste stapjes op de catwalk en iedereen was er van overtuigd dat zij een glansrijke carrière als topmodel voor de boeg had. Iedereen, behalve haar moeder. Volgens haar ging een loopbaan in deze industrie gepaard met veelvuldig drugsgebruik en dat moest te allen tijde voorkomen worden. Einde modellencarrière en duizendpoot Micky kon zich weer concentreren op al haar andere jeugdhobby’s waaronder blokfluit, tennis, hockey en ballet.

Na de Havo begon ex-model Micky met de opleiding HBO accountancy, maar na twee jaar leek praktijkervaring haar toch wat leerzamer en ze werd assistent-accountant bij verschillende kantoren tot zij op LinkedIn door IBEO werd benaderd. De timing was verre van perfect, want ze had zojuist een andere baan aangenomen. Gelukkig was Micky nieuwsgierig van aard en toen zij het filmpje van IBEO had gezien was de keus snel gemaakt. Naast het werken bij IBEO volgt zij de deeltijdstudie PDB Boekhouden en daarna wil Micky zich specialiseren op BTW gebied: “Weinig mensen weten iets van BTW af, ik krijg daar ook altijd super veel vragen over. Deze vragen kan de belastingdienst soms niet eens beantwoorden”.

PROEF BANNER

Het leukste aan het werken bij IBEO vindt Micky haar eigen klantenpakket, de veelzijdigheid, de verantwoordelijkheid en natuurlijk de gezelligheid op de werkvloer, “Bij IBEO is iedereen gelijk. Bovendien heeft iedereen heeft dezelfde instelling waardoor het een leuk en hardwerkend team is, het is soms wel jammer dat ik mijn werk niet echt mee naar huis mag nemen, hierdoor zijn de weekenden soms wel wat saai, lang en leeg.”

Ik betrapte mezelf er soms op dat ik ook op zaterdag en zondag stiekem jaarrekeningen aan het maken was op mijn computer, daarom hebben we maar een strandhuisje gekocht, daar is de verleiding gewoon minder groot.”  Als het slecht weer is slepen slappe films als P.S. I love you en The Holiday Micky door het weekend heen. “Ik houd ook van drama, als het tenminste niet over mijn eigen leven gaat.” Micky gaat ook veel uit. Wijn drinken, bar hangen en dansen: in Beverwijk kan het allemaal. Om die reden heeft zij met haar vriend inmiddels ook een huis gekocht in het Hart van Noord-Holland waar nog veel aan geklust moet worden. “Als je een hamer en spijkers in je handen hebt wordt het wat lastig om de administratie van de klanten te doen, bovendien gaat de tijd snel tijdens het klussen en is het binnen no-time weer maandag en dan mag ik weer.”

Naast haar oneindige liefde voor accountancy is Micky ook helemaal wild van speculaas. Het maakt niet uit of het nu Sinterklaas is of niet, speculaas staat het hele jaar door op het menu. “Als mijn carrière als accountant niks wordt kan ik altijd nog expert speculaas proever worden, want ik pik de originele er zo uit, daar is overigens wel jaren lang oefenen aan voorafgegaan.”

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten