Superheld Nancy Janssen

Eigenlijk wilde superheld en assistent-accountant Nancy Janssen zangeres worden maar tijdens een auditie voor een band liet haar stem het afweten en ze werd rücksichtslos afgewezen. Jammer voor Nancy, maar fijn voor IBEO, want daar was een vacature.

Nancy groeide op in mainport Molenhoek. Daar probeerde ze onder andere de kunst van het accordeon spelen onder de knie te krijgen. Jammer genoeg bleef haar repertoire beperkt tot slechts één lied. De accordeon werd uiteindelijk  in de Maas gekieperd en Nancy boekte een enkele reis naar Maastricht om daar de Hogere Hotelschool te volgen. Toen ze haar diploma op zak had was Amsterdam haar volgende bestemming. Hier deed ze de master Accounting en Control aan de Vrije Universiteit. Samen met haar man begon ze vervolgens Bistro In Petto waar zij onder andere verantwoordelijk was voor de administratie. Toen de vacature op IBEO voorbij kwam was ze niet meer te houden.

Het leukste aan accountancy vind ik dat het altijd kloppend moet zijn. Hierdoor heb je altijd een doel om naartoe te werken. Het is zo leuk om iets helemaal uit te pluizen zodat het op het eind alles met elkaar overeenkomt. Iets minder leuk vind ik dat het kantoor in het weekend dicht is. Ik had gehoopt dat IBEO een zevendaagse werkweek had. Maar toen ik de eerste zaterdag voor een dichte deur stond viel dat wel even in de categorie koude kermis.

Omdat Nancy in het weekend van verveling niet weet waar ze het zoeken moet heeft ze maar een jacuzzi gekocht: “Als ik eenmaal aan het bubbelen ben, dan gaat de tijd wat sneller.”  Ook kijkt ze graag romantische filmdrama’s met bad endings zoals Nights in Rodanthe (Paul gaat dood).

Gelukkig duurt het weekend maar twee dagen, want ik ben nou eenmaal het liefst bezig met accountancy. Ik zit er ook over te twijfelen om mijn naam te veranderen in Account-Nancy, maar naamsverandering schijnt een heel gedoe te zijn. Die tijd besteed ik liever aan het opstellen van een jaarrekening.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten

Leonie Poortvliet
Door Lauressa op 7 november 2018
Leonie Poortvliet
Romy Bakker
Door Lauressa op 7 november 2018
Romy Bakker
William Jarret
Door Lauressa op 7 november 2018
William Jarret