Superheld Robin de Kleer

Een kantoor zonder echte Akela is als een Jamboree zonder scouts. Godzijdank kwam IBEO bovenaan in de zoekresultaten toen assistent-accountant en ex-scout Robin de Kleer opzoek was naar een baan. Binnen no-time was zij geïnstalleerd en werd het kantoor op Condensatorweg 54 in Amsterdam haar nieuwe nest.

Robin groeide op in Ter Aar, maar bracht eigenlijk het grootst deel van haar jeugd door in een tent. Kamperen was het devies, bij de scouting én gedurende de familievakanties. Althans, dit veinsde Robins ouders, want du moment dat Robin twee jaar geleden het ouderlijk huis verliet, wisten zij wel opeens de weg te vinden naar exotische oorden als Costa Rica en de Malediven, zonder Robin, want die was niet invited. Gelukkig was zij druk bezig met het verwezenlijken van haar droom om accountant te worden, dus dat maakte deze onverwachte wending wat dragelijker. Na haar bachelor Accountancy en Control aan de UvA, heeft Robin een jaar vrij genomen om te reizen in Azië (zonder tent, mét backpack) en te werken (bij IBEO dus). In september begint ambitieuze Robin met de deeltijd master Accountancy.

Het leukste aan het werken bij IBEO vind Robin het helpen en adviseren van de klanten. “Accountancy is puzzelen, problemen oplossen en elke dag nieuwe uitdagingen aangaan. Ik werk veel met klanten die net een bedrijf zijn begonnen en het is heel gaaf om te zien dat hun ondernemingen groeien. Het enige stomme is dat we bij IBEO verplicht zaterdag en zondag vrij zijn. Ik had liever zeven dagen per week op kantoor gebivakkeerd.

Om deze twee helse dagen door te komen trekken Robin en haar vriend, leider van de bevers, er graag op uit. “We trekken onze scoutfits aan, we hangen een kompas en een zakmes aan ons fluitkoord en we gaan lekker pionieren op locatie. Naja, eigenlijk belanden we meestal gewoon op een terras om te borrelen met onze vrienden.

Op maandag ben ik helemaal in de gloria als de werkweek weer begint, het is alleen jammer dat we op kantoor geen kampvuur mogen maken, dat heb ik er tijdens de contractonderhandelingen helaas niet doorheen kunnen krijgen.”

 

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten