Tarieven administratiekantoor

De tarieven van administratiekantoor IBEO zijn vastgesteld afhankelijk van de grootte van de onderneming. De prijzen staan vast en worden weergegeven op de pagina Prijs op deze website. IBEO werkt met gegarandeerd vaste prijzen wat betekent dat het ons niet uitmaakt hoe vaak je ons ook belt of mailt, je betaalt iedere maand exact hetzelfde bedrag. En voor dat bedrag verzorgen wij dan je complete administratie tot en met jaarcijfers en belastingaangiften. Meer weten? Bekijk snel de tarieven van ons administratiekantoor op onze website!

Tarieven administratiekantoor ZZP

Voor zzp-ers hebben wij het goedkoopste tarief. De tarieven van een administratiekantoor worden meestal vastgesteld op basis van de hoeveelheid werk. Om de hoeveelheid werk te bepalen kun je twee dingen doen. 1) Je kunt alle uren bijhouden en achteraf kijken hoeveel tijd je gespendeerd hebt of 2) je kunt een inschatting maken en op basis daarvan een voorstel doen. Wij kiezen voor het laatste. De tarieven van administratiekantoor IBEO worden bepaald op de omvang van de administratie. Logischerwijs hebben zzp-ers meestal een administratie van beperkter omvang dan grotere ondernemingen. Daarom zijn onze tarieven voor de zzp-er het laagst. Dan heb je nog het onderscheid tussen zzp-ers die hun onderneming drijven in de vorm van een eenmanszaak en diegene die hun onderneming drijven in de vorm van een BV. De tarieven van administratiekantoor IBEO zijn voor de laatst genoemde groep iets hoger, omdat de administratie van een BV meer werk met zich meebrengt. BV’s hebben namelijk ook een jaarrekening nodig en deze jaarrekening moet gedeponeerd worden bij de Kamer van koophandel.

Tarieven administratiekantoor Amsterdam

Vaak denken mensen dat de tarieven van een administratiekantoor in Amsterdam hoger liggen dan de rest van Nederland. Dat is niet helemaal waar. Natuurlijk, de vaste lasten zijn ook voor bedrijven hoger in Amsterdam, dus de kostenstructuur van een administratiekantoor in Amsterdam zou een stuk hoger kunnen liggen dan die van een administratiekantoor elders in Nederland. Maar ook de administratiekantoren in Amsterdam willen concureren en als zij alleen maar hoge tarieven zouden rekenenen gaan de klanten wel ergens anders kijken. Zeker in deze tijden, waar mensen toch op de centen letten. En daar komt nog bij dat een groot deel van het werk van de administratiekantoren tegenwoordig digitaal gebeurt, wat er voor zorgt dat klanten niet meer plaatsgebonden zijn. Het maakt voor de klant dus meestal niet uit of het kantoor nu in de buurt gevestigd is of niet. Tarieven administratiekantoor Amsterdam liggen dus zeker niet veel hoger dan de rest van Nederland.

Tarieven administratiekantoor vergelijken

Tarieven administratiekantoor IBEO

Sinds enige tijd is IBEO geen administratiekantoor meer, maar een accountantskantoor. Nu zul je denken; dan zullen de tarieven ook wel gestegen zijn. En dat is dus niet waar! IBEO is trots op het feit dat de tarieven hetzelfde zijn gebleven als in de tijd dat IBEO nog een administratiekantoor was. Dus eigenlijk is de kwaliteit van IBEO nog beter geworden, maar blijven de prijzen gelijk! Dat zie je niet vaak in de markt en dat maakt IBEO ook uniek. Wij zijn er trots op dat wij anders zijn dan andere administratiekantoren en eerlijk gezegd is het voor onszelf ook heerlijk om met vaste tarieven te werken! Nooit discussie over de rekening en iedereen weet waar hij aan toe is.

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten