Wat doet een accountant?

Wat doet een accountant nu eigenlijk voor me? Dat is een vraag die regelmatig gesteld wordt door ondernemers aan ons en onze branchegenoten. Misschien moeten we bij het begin beginnen. Een accountant is namelijk niet de enige die voor je aan het werk is, zeker niet bij IBEO. Wanneer je klant wordt bij IBEO krijg je een persoonlijke Superheld. Deze Superheld is jouw contactpersoon die je altijd kunt bellen of mailen als je vragen hebt. Daarnaast zorgt deze Superheld ervoor dat jouw administratie iedere maand weer keurig bijgewerkt wordt. Zo weet je dus continu precies hoe je ervoor staat.

werkwijze-administratiekantoor

Wat doet een accountant per maand

Iedere maand verzorgt jouw Superheld de volledige boekhouding. Het enige dat jij wel even zelf moet doen, is het aanleveren van inkoopfacturen en bonnen. Ontvang je deze digitaal? Dan kun je ze gewoon doormailen. Ontvang je ze op papier? Dan maak je simpelweg een foto met onze app en doen wij de rest voor je. Over je verkoopfacturen hoef je je al helemaal niet druk te maken, want wanneer je die in ons systeem hebt opgemaakt, komen ze direct in de boekhouding terecht. Heb jij je documenten aangeleverd? Dan werkt onze Superheld de volledige administratie bij en stuurt je vervolgens een korte update per mail.

Wat doet een accountant samen met een fiscalist

Wanneer je een brood nodig hebt ga je doorgaans ook niet naar de slager, toch? Zo geloven wij er ook in dat je een onderscheid moet maken tussen accountants en fiscalisten. Ieder zijn vak, toch? Alles wat met de administratie en bijbehorende BTW aangiften te maken heeft wordt verzorgd door onze accountants en boekhouders. Maar, wanneer aan het einde van het jaar de jaarrekening is afgerond komen onze ervaren fiscalisten om de hoek kijken. Zij gaan met de jaarrekening aan de slag en nemen contact met je op om jouw persoonlijke situatie nog eens goed in kaart te brengen. Zo kunnen ze jou ieder jaar weer voorzien van een perfecte aangifte Inkomstenbelasting en / of Vennootschapsbelasting.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten

Leonie Poortvliet
Door Lauressa op 7 november 2018
Leonie Poortvliet
Romy Bakker
Door Lauressa op 7 november 2018
Romy Bakker
William Jarret
Door Lauressa op 7 november 2018
William Jarret