Nieuwsgierig? Dat is mooi, hier vind je alles wat je moet weten over IBEO!

Het team

Bij IBEO werken alleen maar helden. Superhelden, om precies te zijn.

De opbouw van het team bij IBEO is uniek te noemen in onze branche. En dat is juist waarom wij het zelf zo leuk vinden. De eindverantwoordelijkheid ligt bij onze accountant en fiscalisten. Maar zij worden ondersteund door ervaren collega’s, zie allemaal enthousiast zijn over hun vak. Dit zijn onze helden en superhelden waar jij – de ondernemer – bij terecht kunt met al je vragen over de boekhouding, accountancy, belastingzaken, of gewoon voor een leuk gesprek. Deze collega’s hebben bij ons veel vrijheid, ze hebben immers al de nodige ervaring. Maar, als het nodig is, dan kijken de specialisten bij IBEO nog even mee. Zo ben je als ondernemer altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Lennard

Lennard

Held (Accountancy)

Bektas

Bektas

Held (Accountancy)

Ineke

Ineke

Onboarding

Micky

Micky

Heldin (Accountancy)

Jonne

Jonne

Fiscaal

Melanie

Melanie

Heldin (Accountancy)

Peter

Peter

Held (Accountancy)

Eric-Jan

Eric-Jan

Fiscaal

Ananda

Ananda

Salarissen

Marisca

Marisca

Heldin (Accountancy)

Anton

Anton

Held (Accountancy)

Lauressa

Lauressa

Marketing

Dave

Dave

Held (Accountancy)

Annemarie

Annemarie

Heldin (Accountancy)

Anne

Anne

Fiscaal

Raymond

Raymond

Held (Accountancy)

Cas

Cas

Accountant

Ilona

Ilona

Heldin (Accountancy)

Levien

Levien

Fiscaal

Iauw Hwee

Iauw Hwee

Held (Accountancy)

Geert

Geert

Held op sokken

Sjoerd

Sjoerd

Held op sokken

Het ontstaan

Er waren eens twee auditors van Deloitte

In de loop van 2011 werd het Geert Leijen en Sjoerd Heijmans meer en meer duidelijker: Steeds meer van hun vrienden waagden de grote sprong naar het ondernemen en allen werden zij teleurgesteld door hun accountants en boekhouders. Jammer, vonden Geert en Sjoerd.. En vreemd ook eigenlijk, want zo ingewikkeld waren die administraties toch niet? En waren die vrienden dan zo veeleisend? Ook dat bleek niet het geval. Beiden nog werkzaam bij Deloitte gingen zij op onderzoek uit en kwamen erachter dat er inderdaad nog veel ruimte was voor verbetering in de accountancy markt voor het MKB in Nederland.

Geert en Sjoerd hebben beiden een opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht genoten en zijn later, via een Universitaire opleiding in Vastgoed, uiteindelijk bij Deloitte terecht gekomen. En wel op de “Core Audit”. Core Audit staat voor Corporate Audit, het controleren van de grotere spelers op deze wereld. Erg interessant en gepaard met een studie Accounting and Control aan de VU in Amsterdam een fantastische opleidingsplek voor deze boekhouders in spe. Veel gezien, veel geleerd en veel plezier gehad, maar met een achtergrond in de gastvrijheidsindustrie wil je maar één ding: mensen blij maken. En dus besloten zij op 1 augustus 2011 zelf ook in het diepe te springen. IBEO was geboren.

In de tijd die volgde is er veel gebeurd. Begonnen met 0 ondernemers. Nadenken over het concept, veel luisteren naar ondernemers. Waar zijn ze wel – en waar zijn ze juist niet tevreden over ten aanzien van hun huidige boekhouder of accountant. Al snel bleek dat er met de juiste inzet van goede software veel te winnen was. Geert en Sjoerd begonnen zich te interesseren voor de mogelijkheden op het gebied van automatisering, resulterend in het zelf (toen nog ‘laten’) ontwikkelen van software. Software waardoor het leven van de ondernemer en de boekhouders bij IBEO aangenamer zou worden. Dat alles gebeurde in de eerste helft van 2012.

De software die Geert en Sjoerd toen ontwikkelden is inmiddels alweer helemaal opnieuw gebouwd. En dat kenmerkt de kracht van IBEO. Afrekenen met het oude model en je kop niet in het zand steken. Continu zijn we bij IBEO bezig met het zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe manieren om het onze klanten – de ondernemers – gemakkelijker en prettiger te maken. Het service niveau is ongekend hoog bij IBEO en dat willen we zo houden. Ook al groeien we nog harder door. Sterker nog, juist doordat we zo hard blijven groeien, blijven we scherp en zijn we ononderbroken bezig met het verbeteren van onze interne processen zodat de service naar onze ondernemers alsmaar beter wordt. Want IBEO heeft maar één doel: het beste accountantskantoor van Nederland zijn. En wanneer ben je dan het beste? Dat is een moeilijke vraag, vraag dat maar aan de ondernemers…

Vacatures

Een poel van talenten die wij helpen zichzelf te ontwikkelen

Talentontwikkeling, dat is iets wat bij IBEO centraal staat. Al onze medewerkers volgen cursussen in hun vakgebied of studeren nog. Dat vinden wij belangrijk, want als we als bedrijf willen blijven groeien, zullen onze medewerkers mee moeten groeien. Zo nu en dan zijn wij specifiek op zoek naar één of meerdere nieuwe krachten, maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sterren binnen ons vak. Dus denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf? Wacht dan niet langer, en stuur een mail met je motivatie en je cv naar vacatures@ibeo.nl! Alle openstaande vacatures vind je hier.