Accountants- en administratiekantoor voor ondernemers in Den Bosch

Zoek je een goed administratiekantoor, een goede boekhouder of accountant in Den Bosch? Dan ben je bij IBEO aan het juiste adres. IBEO maakt namelijk gebruik van de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware, waardoor een groot gedeelte van de boekhouding geautomatiseerd wordt. Dit bespaart jou, maar ook ons tijd. En dat resulteert natuurlijk in scherpe tarieven. Bij IBEO betaal je iedere maand een gegarandeerd vast bedrag.

Daarnaast houden we houden we niet alleen graag jouw kostenplaatje laag en overzichtelijk, maar leveren wij ook nog een hoog service niveau. Alle administraties worden iedere maand volledig bijgewerkt en gecontroleerd door onze boekhouders. Als klant heb je één vast contactpersoon en die kun je altijd bellen of mailen als je vragen hebt over jouw boekhouding of belastingzaken. Op die manier weet je altijd precies waar je aan toe bent en wordt je altijd voorzien van de juiste adviezen. Meer informatie…

IBEO Den Bosch

Burgermeester Loeffplein 70E

Den Bosch

Noord-Brabant

5211 RX

Tel: 073 203 2129

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

Locatie

Met de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware van IBEO ben je altijd up-to-date. Zo weet je precies hoe je er voor staat en hoe je de afgelopen maand gedraaid hebt. Bovendien kunnen onze accountants en fiscalisten je op deze manier goed adviseren. En het mooie is dat standaard advieswerk van fiscale aard of juist op het gebied van accountancy bij de maandprijs zijn inbegrepen.

Klanten beoordelen  IBEO B.V.
Boekhouders en Administrateurs
 gemiddeld met een  9.1!

9.1 uit 10 over 36 beoordelingen bij Kiyoh klantbeoordelingen

Dé boekhouder in Den Bosch en omgeving

Wil je meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je direct contact met een boekhouder of belastingadviseur bel ons op 073 203 2129. Of maak een afspraak via het formulier op onze contactpagina.

Ons administratiekantoor in Den Bosch is midden in het centrum gelegen, vlakbij de markt in het klooster van het voormalige Jeroen Bosch ziekenhuis. Dat is tegenover winkelcentrum Arena.

Ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor in Den Bosch is vanuit omringende plaatsen als Vught, Waalwijk, Veghel en Oss ook goed te bereiken.

Onze tarieven voor boekhouder en accountant

IBEO ZZP

125 p.m.
  • Voor ondernemers met als rechtsvorm eenmanszaak en zonder personeel.

IBEO DGA

190p.m.
  • Voor de ondernemer zonder personeel met als rechtsvorm BV.

IBEO Klein

315 p.m.
  • Ongeacht welke rechtsvorm, maar met maximaal 3 werknemers.

IBEO Groot

430p.m.
  • Voor alle ondernemers met meer dan 3 medewerkers die gas willen geven!