Jouw horeca boekhouder in Den Bosch

  • Jij kan je bezig houden met het leuke deel van ondernemen; wij regelen je volledige administratie
  • Je betaalt een vast bedrag per maand zodat je altijd weet waar je aan toe bent
  • Je vaste contactpersoon geeft snel antwoord op je vragen en weet de ins en outs van jouw bedrijf
Bekijk hoe het werkt

Eenvoudig bonnen en facturen aanleveren

Accountantskantoor IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw onderneming. Lever je bonnen en facturen aan met de fotofunctie in de app. Jouw kasboek wordt automatisch gekoppeld aan jouw boekhouding. Hierdoor heb je altijd inzicht in je cijfers. Als je op de zaak de dag afsluit is de omzet al geboekt!

Meer over de werkwijze van IBEO

Dit is accountancy nieuwe stijl

Bijsturen als een baas

Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als ondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Bijsturen wordt hierdoor makkelijker want cijfers spreken altijd de waarheid.

Waarom kiezen ondernemers voor IBEO

981

Tevreden ondernemers

89671

Verwerkte facturen

523

Beantwoorde klantvragen per dag

Vragen? Jouw persoonlijke superheld denkt graag met je mee

Onze ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Ontmoet de superhelden van IBEO

Holding

Heb je een holding of ben je eigenaar van een Beheer BV? Voor één vast bedrag regelen wij alles voor je.

Horeca

Heb je een of meerdere horecazaken? Voor één vast bedrag per maand regelen wij alles voor je.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een accountant maar wil overstappen, kan dat?

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. De afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Overstappen van accountant

Wat is het verschil tussen IBEO en een traditionele accountant?

IBEO is in de traditionele accountancysector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes.  We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Overige diensten van IBEO

Met welke software werkt IBEO?

Naast onze eigen software zijn onze systemen gekoppeld aan: Twinfield, TheNextInvoice, Kassatellen.nl, Visionplanner, Receipt Bank, Lightspeed, NMBRS en Storecove.

Zo werkt IBEO

Dé boekhouder in Den Bosch en omgeving

Zoek je een goed administratiekantoor, een goede boekhouder of accountant in Den Bosch? Dan ben je bij IBEO aan het juiste adres. IBEO maakt namelijk gebruik van de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware, waardoor een groot gedeelte van de boekhouding geautomatiseerd wordt. Dit bespaart jou, maar ook ons tijd. En dat resulteert natuurlijk in scherpe tarieven. Bij IBEO betaal je iedere maand een gegarandeerd vast bedrag.

Daarnaast houden we houden we niet alleen graag jouw kostenplaatje laag en overzichtelijk, maar leveren wij ook nog een hoog service niveau. Alle administraties worden iedere maand volledig bijgewerkt en gecontroleerd door onze boekhouders. Als klant heb je één vast contactpersoon en die kun je altijd bellen of mailen als je vragen hebt over jouw boekhouding of belastingzaken. Op die manier weet je altijd precies waar je aan toe bent en wordt je altijd voorzien van de juiste adviezen.

Met de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware van IBEO ben je altijd up-to-date. Zo weet je precies hoe je er voor staat en hoe je de afgelopen maand gedraaid hebt. Bovendien kunnen onze accountants en fiscalisten je op deze manier goed adviseren. En het mooie is dat standaard advieswerk van fiscale aard of juist op het gebied van accountancy bij de maandprijs zijn inbegrepen.

Accountants- en administratiekantoor voor ondernemers in Den Bosch

Wil je meer informatie omtrent onze dienstverlening of wil je direct contact met een boekhouder of belastingadviseur bel ons op 073-2032129. Of maak een afspraak via het formulier op onze contactpagina.

Ons administratiekantoor in Den Bosch is midden in het centrum gelegen, vlakbij de markt in het klooster van het voormalige Jeroen Bosch ziekenhuis. Dat is tegenover winkelcentrum Arena.

Ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor in Den Bosch is vanuit omringende plaatsen als Vught, Waalwijk, Veghel en Oss ook goed te bereiken.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Ja, ik wil klant worden