Het leukste accountants- en administratiekantoor van Den Haag

Bij IBEO houden we van ondernemen. Daarom begrijpen we dat je niet continu bezig wilt zijn met je eigen administratie. Maar, dat je aan de andere kant ook niet torenhoge rekeningen wilt ontvangen. Dus, ben je op zoek naar een goed administratiekantoor, boekhouder of accountant in Den Haag of omgeving? Neem dan eens contact op met IBEO.

Bij IBEO doen we het namelijk echt anders dan bij andere accountantskantoren. Doordat wij iedere maand alle administraties volledig bijwerken en controleren kun jij als ondernemer op je cijfers sturen. En daar betaal je slechts één vast bedrag per maand voor. Bovendien heeft iedere ondernemer bij ons één vast contactpersoon die de volledige boekhouding voor jou op orde houdt. Zo weet je dus meteen bij wie je moet zijn als je wat nodig hebt of vragen hebt over je administratie. Meer informatie…

IBEO Den Haag

Zuid Hollandlaan 7

Den Haag

Zuid-Holland

2596 AL

Tel: 070 221 0675

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

Locatie

De vaste maandbedragen van IBEO zijn gebaseerd op de omvang van een onderneming. Zo betaal je dus als ZZP’er per maand minder voor het volledig uitbesteden van je boekhouding dan wanneer je een bedrijf hebt met 10 medewerkers. Welk abonnement ook op jou van toepassing is, wij maken in ieder geval altijd jouw jaarrekening en verzorgen jouw belastingaangiften. Daarnaast kun je altijd terecht bij onze accountants, boekhouders en belastingadviseurs voor vragen omtrent jouw administratie of fiscale situatie. Je hebt altijd binnen 24 uur een goed antwoord op je vraag!

Klanten beoordelen  IBEO B.V.
Boekhouders en Administrateurs
 gemiddeld met een  9.1!

9.1 uit 10 over 36 beoordelingen bij Kiyoh klantbeoordelingen

IBEO: de boekhouder voor Den Haag en omgeving

Ben je ondernemer in Den Haag of omgeving en spreekt ons concept je aan? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Je kunt onze adviseurs bellen op 070 221 0675, maar je kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Ons administratiekantoor IBEO Den Haag is gevestigd in het iconische pand de rode olifant vlakbij het Malieveld. Dit pand is tegenwoordig een verzamelplaats voor ondernemers en wordt gehost door Spaces. Je kan beneden het pand parkeren en met openbaar vervoer is het goed bereikbaar met buslijn 18 en 22 vanaf Den haag centraal of een wandeling vanuit daar langs het Haagse Bos.

IBEO Den Haag is gelegen in het centrum van de stad, maar ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor is ook perfect te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Voorburg, Rijswijk, Delft en Zoetermeer.

Onze tarieven voor boekhouder en accountant

IBEO ZZP

125 p.m.
  • Voor ondernemers met als rechtsvorm eenmanszaak en zonder personeel.

IBEO DGA

190p.m.
  • Voor de ondernemer zonder personeel met als rechtsvorm BV.

IBEO Klein

315 p.m.
  • Ongeacht welke rechtsvorm, maar met maximaal 3 werknemers.

IBEO Groot

430p.m.
  • Voor alle ondernemers met meer dan 3 medewerkers die gas willen geven!