Jouw boekhouder in Den Haag

  • Iedere maand inzicht in je cijfers en marges
  • Kwaliteit voor een vast bedrag
  • Persoonlijk contact
Plan een demo

Eenvoudig bonnen en facturen aanleveren

Accountantskantoor IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw onderneming. Lever je bonnen en facturen aan met de fotofunctie in de app. Jouw kasboek wordt automatisch gekoppeld aan jouw boekhouding. Hierdoor heb je altijd inzicht in je cijfers. Als je op de zaak de dag afsluit is de omzet al geboekt!

Meer over de werkwijze van IBEO

Dit is accountancy nieuwe stijl

Bijsturen als een baas

Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als ondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Bijsturen wordt hierdoor makkelijker want cijfers spreken altijd de waarheid.

Waarom kiezen ondernemers voor IBEO

981

Tevreden ondernemers

89671

Verwerkte facturen

523

Beantwoorde klantvragen per dag

Vragen? Jouw persoonlijke superheld denkt graag met je mee

Onze ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Ontmoet de superhelden van IBEO

Holding

Heb je een holding of ben je eigenaar van een Beheer BV? Voor één vast bedrag regelen wij alles voor je.

Horeca

Heb je een of meerdere horecazaken? Voor één vast bedrag per maand regelen wij alles voor je.

Verstandige vragen zijn de helft van je wijsheid

Ik heb al een accountant maar wil overstappen, kan dat?

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. De afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Overstappen van accountant

Wat is het verschil tussen IBEO en een traditionele accountant?

IBEO is in de traditionele accountancysector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes.  We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Overige diensten van IBEO

Met welke software werkt IBEO?

Naast onze eigen software zijn onze systemen gekoppeld aan: Twinfield, TheNextInvoice, Kassatellen.nl, Visionplanner, Receipt Bank, Lightspeed, NMBRS en Storecove.

Zo werkt IBEO

IBEO: de boekhouder Den Haag en omgeving

Bij IBEO houden we van ondernemen. Daarom begrijpen we dat je niet continu bezig wilt zijn met je eigen administratie. Maar, dat je aan de andere kant ook niet torenhoge rekeningen wilt ontvangen. Dus, ben je op zoek naar een goed administratiekantoor, boekhouder of accountant in Den Haag of omgeving? Neem dan eens contact op met IBEO.

Bij IBEO doen we het namelijk echt anders dan bij andere accountantskantoren. Doordat wij iedere maand alle administraties volledig bijwerken en controleren kun jij als ondernemer op je cijfers sturen. En daar betaal je slechts één vast bedrag per maand voor. Bovendien heeft iedere ondernemer bij ons één vast contactpersoon die de volledige boekhouding voor jou op orde houdt. Zo weet je dus meteen bij wie je moet zijn als je wat nodig hebt of vragen hebt over je administratie.

De vaste maandbedragen van IBEO zijn gebaseerd op de omvang van een onderneming. Zo betaal je dus als ZZP’er per maand minder voor het volledig uitbesteden van je boekhouding dan wanneer je een bedrijf hebt met 10 medewerkers. Welk abonnement ook op jou van toepassing is, wij maken in ieder geval altijd jouw jaarrekening en verzorgen jouw belastingaangiften. Daarnaast kun je altijd terecht bij onze accountants, boekhouders en belastingadviseurs voor vragen omtrent jouw administratie of fiscale situatie. Je hebt altijd binnen 24 uur een goed antwoord op je vraag!

Het leukste accountants- en administratiekantoor van Den Haag

Ben je ondernemer in Den Haag of omgeving en spreekt ons concept je aan? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Je kunt onze adviseurs bellen op 070-2210675, maar je kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Ons administratiekantoor IBEO Den Haag is gevestigd in het iconische pand de rode olifant vlakbij het Malieveld. Dit pand is tegenwoordig een verzamelplaats voor ondernemers en wordt gehost door Spaces. Je kan beneden het pand parkeren en met openbaar vervoer is het goed bereikbaar met buslijn 18 en 22 vanaf Den haag centraal of een wandeling vanuit daar langs het Haagse Bos.

IBEO Den Haag is gelegen in het centrum van de stad, maar ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor is ook perfect te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Voorburg, Rijswijk, Delft en Zoetermeer.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo