Receipt Bank is het archief van al jouw inkoopdocumenten. Alle bonnen en facturen worden hierin bewaard. Je kunt ze hier zelf in terug vinden, maar je kunt ze ook direct vanuit Ezora benaderen door vanuit de Winst- en Verliesrekening door te klikken tot aan de gewenste factuur. Ezora haalt de betreffende factuur dan op uit Receipt Bank.

Documenten in de inbox

Wanneer je een document upload of instuurt per mail of de app, komt deze eerst in de Inbox te staan. De Inbox benader je door na het inloggen op het menu ‘inbox’ te klikken. In de inbox zie je alle documenten staan die al wel door jou zijn ingediend, maar nog niet door ons zijn verwerkt. Je kunt hier dus checken of de documenten die je hebt ingestuurd ook correct zijn aangekomen. Iedere week, op maandag, gaan wij deze inbox voor je verwerken. Onze vraag aan jou is dan ook om niks met deze documenten te doen. Zeker de documenten die in de tab ‘In processing’ staan verzoeken wij je om niet te openen. Als je dat doet onderbreek je namelijk het proces van herkenning van Receipt Bank.

 

Het archief

Het archief benader je simpelweg door na inloggen op het menu ‘archive’ te klikken. Je kunt zelf door het archief scrollen om een gewenst document erbij te zoeken, maar je kunt ze ook specifiek opzoeken. Als je de zoekfunctie gebruikt, zoekt deze standaard op de naam van de leverancier (supplier). Mocht je specifiek op bijvoorbeeld een bepaald bedrag of factuurnummer willen zoeken dan kan dat ook. Hiervoor klik je op ‘Advanced’ wat je net onder de zoekbalk ziet staan. Daar kun je vervolgens specifieke zoekacties opzetten.