Ezora is het systeem dat je inzicht geeft in je eigen cijfers. Ezora zit direct gekoppeld aan het boekhoudpakket waar wij mee werken, Twinfield. Alle administraties worden op maandag verwerkt en dat werk wordt op dinsdag door onze assistent accountants gecontroleerd. Na de controle synchroniseren zij de cijfers en is Ezora dus weer up-to-date.

Werkkapitaal dashboard

Dit rapport is niet standaard voor iedere klant beschikbaar. Is deze voor jou niet beschikbaar? Vraag ons dan of dit mogelijk is. Het Werkkapitaal dashboard vind je ook onder het menu ‘Financiële rapporten’. Het Werkkapitaal dashboard laat je zien hoeveel geld je op korte termijn nog moet betalen aan je leveranciers en – indien wij jouw debiteurenadministratie voeren – ook hoeveel geld je op korte termijn nog van je klanten zult ontvangen. Door op bijvoorbeeld ‘Crediteuren’ te klikken opent de lijst met alle openstaande facturen per leverancier.

 

Winst en verlies

Na het inloggen vind je links onder het menu ‘Financiele rapporten (uitgebreid)’. Daar kun je de Winst en verliesrekening bekijken waarin je bepaalde maanden met elkaar kunt vergelijken (vergelijking) of juist alle maanden naast elkaar kunt bekijken (jaaroverzicht). Vervolgens selecteer je bij ‘Rapport presentatie’ en ‘Datum’ wat je precies wilt zien en klik je op ‘Maak rapport’. Het rapport wordt zichtbaar aan de rechter zijde. Door op de verschillende omzet- en kostenregels te klikken kun je verder in detail treden. Kun je nier verder doorklikken? Dan klik je op het getal om vervolgens te kunnen zien welke facturen / bonnen aan het bedrag ten grondslag liggen. Nadat deze regel(s) verschijnen zie je aan het einde van de regel het icoon van een vergrootglas. Door op dit vergrootglas te klikken download je de achterliggende factuur / bon direct uit Receipt Bank.