De historie van IBEO

about-image

Dit is IBEO

Professionele boekhouders voor ondernemers

Al sinds dag één zijn we bij IBEO gefocust op het automatiseren en leuk maken van administratie. En ook al groeit IBEO hard en worden we vanzelf wat ouder, onze betrokkenheid en focus op de klant blijft altijd scherp! IBEO groeide in de afgelopen jaren van een jonge start-up door naar een innovatieve speler in accountancy. Al vanaf het eerste moment laten wij met succes een frisse wind door de traditionele accountancy branche waaien. En daar krijgen we alleen nog maar meer energie van!

0+

Aantal klanten

0+

Medewerkers

0+

Locaties

0+

Jaren ervaring

IBEO in vogelvlucht

Hier doen we het net even anders

Hier geen strakke pakken en uurtje-factuurtje-mentaliteit. Wij garanderen professionaliteit in alles wat we doen voor jouw zaak, en volop plezier in alle acties die daarbij komen kijken. Het animatiefilmpje waarmee wij in 2011 voor het eerst van ons lieten horen bleek een gigantische hit te zijn en betekende de start van een uitdagende maar vooral hele leuke reis. Onze dromen om de wereld te veroveren bleken werkelijkheid te worden!

about-image

Winnaar beste accountantskantoor 2016

We vallen ook wel eens in de prijzen!

In 2016 mochten wij de prijs voor het beste accountantskantoor van Nederland in ontvangst nemen tijdens de Nationale Accountancy Awards. De publieks- en vakjury koos IBEO als winnaar op kwaliteit van de bedrijfsvoering, ondernemerschap, digitalisering en klantgerichtheid. Ook de wijze waarop wij onze medewerkers stimuleren in betrokkenheid was voor hen prijswaardig!

Dat wil ik ook!

Ik wil IBEO!