IBEO – dat is gemakkelijk en efficiënt aan je administratie werken!

 

De voordelen van IBEO op een rij

  • Je administratie iedere week volledig bijgewerkt
  • Facturen en bonnen aanleveren in 5 seconden met de app
  • Altijd inzicht in je eigen cijfers met goede rapportages
  • Gratis advies van onze boekhouders, accountants en fiscalisten
  • Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Waarom ondernemers steeds vaker voor accountantskantoor IBEO kiezen? Simpel, IBEO loopt ver voor op alle andere accountants- en administratiekantoren in Nederland. IBEO maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste en beste software, welke voor een groot deel afkomstig is uit het buitenland. Hierdoor kunnen wij de administratie snel en gemakkelijk verwerken.

Dit bespaart jou als ondernemer veel tijd en maakt het voor onze medewerkers een stuk leuker om aan jouw administratie te werken! En dat merk je, want gastvrijheid en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dus als je altijd verzekerd wilt zijn van een top service, dan moet je bij IBEO zijn!

 

Afspraak maken

Wil je ook plezier hebben in je administratie? Neem contact met ons op.

Afspraak maken
Het verwerken van de inkoop (facturen / bonnen) gebeurt met Receipt Bank

Receipt Bank is een scan-en-herken oplossing afkomstig uit London (UK). De reden waarom wij met Receipt Bank werken is omdat het ontzettend gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. En dat ben jij, de ondernemer! Met de app (die speciaal voor IBEO ontwikkeld is) stuur je in 5 seconden een bon in. Foto maken, uploaden, klaar! Wij zorgen vervolgens aan de andere kant van het scherm voor de verwerking. Facturen die je per mail ontvangt kun je ook direct doormailen naar Receipt Bank of uploaden.


 

Omzet aanleveren? Nee hoor, dat gaat automatisch

Eigenlijk kun je in grote lijnen twee soorten omzet onderscheiden; 1) je stuurt je klanten facturen of 2) je hebt een kassa systeem. Voor beiden heeft IBEO de perfecte oplossing waardoor de boekhouding altijd up-to-date is. Wanneer je als ondernemer facturen stuurt naar je klanten maak je gebruik The Next Invoice. Doordat IBEO een accountantskantoor is en nauwe contacten met de Belastingdienst onderhoudt kun je er vanuit gaan dat jouw facturen altijd piekfijn de deur uitgaan. Bovendien schiet dit systeem de omzet rechtstreeks de boekhouding in, dus je hoeft IBEO nooit meer facturen aan te leveren. Heb je een kassa? Dan maken wij gebruik van de software van Kassatellen.nl. Kassatellen.nl is het online kasboek voor horeca en retail ondernemers. Het mooie van kassatellen.nl is dat het ook weer direct gekoppeld is aan de boekhouding. Dat bespaart jou en ons veel tijd.

 

Met de software van Visionplanner weet je precies hoe je ervoor staat

Aan het einde van de maand wil je natuurlijk precies zien hoe je gedraaid hebt en hoe je ervoor staat. Dat kan bij IBEO. Onze boekhouders werken jouw administratie per maand volledig bij en dat zorgt ervoor dat je cijfers altijd up-to-date zijn. De software van Visonplanner laat jou precies zien hoe je marges zijn, wat je omzet en kosten waren en als je het niet precies kunt volgen, dan kun je doorklikken tot aan de factuur die aan de kosten ten grondslag ligt. Maar je kunt bij Visonplanner niet alleen maar terugkijken. Je kunt namelijk ook vooruit kijken. Een goed inzicht in je werkkapitaal, met daarin een up-to-date overzicht van je openstaande crediteuren en debiteuren zorgt ervoor dat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Het voordeel voor ons accountantskantoor is dat hierdoor de administraties altijd strak blijven!