Succesvol ondernemen met een geordende boekhouding

Doe jij jouw financiële administratie aan de superhelden en specialisten van IBEO cadeau? Dan krijg je er meer tijd, minder stress en betere data voor terug.

1. Eenvoudig bonnen en facturen aanleveren

Via onze app lever je eenvoudig al je bonnen en facturen aan. Dat klinkt net zo simpel als het is. Zijn er medewerkers die gemaakte kosten willen declareren? Dan kunnen ook zij de app installeren.

Plan een gratis demo

2. Al je gegevens in een oogopslag

Onze financiële dashboards zijn speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers. Je ziet direct hoe je afgelopen maand hebt gedraaid, wat je marges zijn en hoe jouw onderneming ervoor staat. Vallen de cijfers tegen, dan kan je direct bijsturen om verrassingen achteraf te voorkomen.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

3. Een persoonlijke superheld

Alle ondernemers van IBEO krijgen een persoonlijke superheld toegewezen. Deze verzorgt iedere maand jouw complete boekhouding. Daarnaast verzorgt hij of zij de rapportages en stelt de jaarrekening samen. Samen met onze accountants en fiscalisten zorgt jouw superheld ervoor dat je altijd op de hoogte bent. En heb je een vraag, dan kan jij je superheld direct bereiken.

Ontmoet de superhelden van IBEO

4. Je belastingaangiften en jaarrekening op tijd ingediend

Onze in-house specialisten verzorgen voor jou de aangiften VPB en IB. Zij weten precies welke voordelen gelden voor jou. Mocht je vragen hebben, dan staan ze altijd voor je klaar. Ook je salarisadministratie en het opstellen van de jaarrekening regelt IBEO voor jou. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Prijzen van IBEO

Holding

Heb je een holding of ben je eigenaar van een Beheer BV? Voor één vast bedrag regelen wij alles voor je.

Horeca

Heb je een of meerdere horecazaken? Voor één vast bedrag per maand regelen wij alles voor je.

Verstandige vragen zijn de helft van je wijsheid

Ik heb al een accountant maar wil overstappen, kan dat?

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. De afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Overstappen van accountant

Wat is het verschil tussen IBEO en een traditionele accountant?

IBEO is in de traditionele accountancysector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes.  We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Overige diensten van IBEO

Met welke software werkt IBEO?

Naast onze eigen software zijn onze systemen gekoppeld aan: Twinfield, TheNextInvoice, Kassatellen.nl, Visionplanner, Receipt Bank, Lightspeed, NMBRS en Storecove.

Zo werkt IBEO

Wij krijgen het cijfer 9.8 van onze klanten

Restaurant Breda

Goede communicatie, handige software en vriendelijke mensen!

Amsterdam Cheese Company

Top online platform. Goede bereikbaarheid van het team. Betrokken medewerkers met inzicht in de onderneming. Keep it up.

Frank & Lydia's ijssalon

Wij zijn heel tevreden over IBEO. Ik denk dat ondernemers nog nooit zo makkelijk hun boekhouding hebben kunnen doen.

Bar Leijten

IBEO staat altijd voor je klaar, is goed bereikbaar en alles wordt altijd opgelost.

Ben je een ondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo