Dé boekhouders voor horeca

Wij zijn gespecialiseerd in jouw branche en daarom weten we precies wat jij nodig hebt.

Maak vrijblijvend kennis
illustration
Wij geven je inzicht en helpen je sturen op je cijfers
Deze horeca zaken gingen je voor:

Boekhouders voor ondernemers

Met hart voor je zaak en verstand van horeca!

Gun jezelf meer inzicht, minder stress en een professionele administratie. Als klant bij IBEO hebben we hart voor jouw zaak! En naast volop kennis in boekhouden hebben we ook nog eens verstand van de horeca. Wij weten als de beste dat jij gewoon simpel en snel inzicht wilt hebben in marges. Daarom sturen wij altijd op actuele cijfers en laten je zonodig graag zien wat er anders kan!

Ja, dat wil ik!
about-image
Manon Bloedjes, horeca specialist IBEO
about-image

Dat wil jij toch ook?

Ontspannen je administratie uitbesteden

Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand voor je boekhouding. Door de handige koppeling met horeca systemen zoals Eitje, Lightspeed, Untill en Ezora worden al jouw bonnen en facturen direct verwerkt en in de boekhouding opgenomen. Zo heb je dus altijd helder inzicht in de prestaties van je bedrijf.

Plan een kennismaking

Weg met die stress!

De cijfers van je horecazaak op orde

Met onze achtergrond in de horeca en kennis en ervaring in de finance weten we tot in detail wat er komt kijken bij de boekhouding van een horecaonderneming. Zo kun je bijvoorbeeld op zijn tijd wel een financial controller op locatie gebruiken. En ook dat regelen we natuurlijk voor je!

Contact
about-image
Raymond Mebius: Sparringpartner voor de horeca
about-image

Klanten geven ons een 9.4

Bar Leijten - Amsterdam

“met IBEO werken we niet alleen super fijn samen, maar sinds we bij IBEO klant zijn, zijn we heel veel minder tijd kwijt aan onze administratie, terwijl deze ook nog beter bijgewerkt is. We hebben daar door de marges flink kunnen verbeteren”

Dat wil ik ook!

Ik wil IBEO!