Receipt Bank Fetch

Een superhandige functie van Receipt Bank is “Fetch”. Fetch haalt al jouw facturen zelf op bij de leveranciers die je daarvoor hebt aangemeld. Een voorbeeld: Leverancier Vodafone stuurt jou niet maandelijks een factuur per mail. In plaats daarvan sturen ze je enkel een notificatie dat er een “nieuwe factuur klaar staat”. Vervolgens dien je zelf in te loggen bij MyVodafone om daar de factuur te zoeken en te downloaden. Dat is een hoop gedoe en bovendien grote kans dat je hier niet iedere maand aan denkt.

De functie van Fetch

Bij Fetch voer je slechts eenmalig jouw gebruikersnaam en wachtwoord in welke je hebt aangemaakt bij je leverancier. Vervolgens zal Fetch continu checken of er al nieuwe facturen voor je klaar staan. Is er een nieuwe factuur beschikbaar? Dan stuurt Fetch deze direct voor je naar jouw Receipt Bank account. Zo hoef je dus zelf niks meer te doen en kunnen wij toch jouw administratie up-to-date houden.

Hoe werkt Fetch

Onderstaande video laat zien hoe Fetch precies werkt. Heb je er vragen over of kom je er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen!

Meld je vandaag aan en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo

Recente berichten