Maak kennis met accountantskantoor IBEO

Verkozen als beste accountantskantoor van Nederland

IBEO is een modern accountantskantoor en in 2016 zelfs verkozen tot beste accountantskantoor van Nederland tijdens de Nationale Accountancy Awards. Een hoog service niveau in combinatie met vergaande automatisering van de administratie kenmerkt IBEO. Bij accountantskantoor IBEO heeft iedere klant (de ondernemer) een persoonlijke Superheld die altijd voor hem klaar staat. Deze superheld verzorgt de boekhouding en heeft antwoord op al je fiscale vragen. Uiteraard wordt hij ondersteund door accountants en fiscalisten.

Accountantskantoor IBEO werkt uitsluitend met geavanceerde software van onder andere Receipt Bank, TheNextInvoice en Twinfield. Zo werkt het ook voor de ondernemer lekker handig. De ondernemer mailt z’n inkoopfacturen en bonnen door of maakt simpelweg een foto met de IBEO app. Onze systemen en superhelden regelen de rest.

 

IBEO in combinatie met Knab

Beter dan dat wordt het niet

Knab onderscheidt zich als bank voor zakelijk Nederland op het gebied van de goede (online) service en geavanceerde systemen. Dat past dus perfect bij IBEO! Gelukkig heeft Knab ook een koppeling ontwikkeld met boekhoudsysteem Twinfield, waar IBEO mee werkt. Deze koppeling zorgt ervoor dat jij als ondernemer nooit meer handmatig bankafschriften hoeft te downloaden en doorsturen. Jouw Knab rekening stuurt deze namelijk iedere dag automatisch door, zodat IBEO precies weet wat er op jouw zakelijke rekening gebeurd is! Ben je klant van Knab? Dan krijg je twee maanden korting op je abonnement bij IBEO.