Wat kost een boekhouder of accountant bij IBEO?

Kosten boekhouder te hoog? Niet bij accountantskantoor IBEO! Bij IBEO betaal je namelijk altijd een gegarandeerd vast bedrag per maand. Dat bedrag is iedere maand hetzelfde en omvat eigenlijk alle werkzaamheden die bij een normale boekhouding komen kijken. Je betaalt daar nooit extra voor en zult bij IBEO dan ook nooit onverwachte facturen ontvangen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Onze tarieven:

IBEO ZZP

125 p.m.
  • Voor ondernemers met als rechtsvorm eenmanszaak en zonder personeel.

IBEO DGA

190p.m.
  • Voor de ondernemer zonder personeel met als rechtsvorm BV.

IBEO Klein

315 p.m.
  • Ongeacht welke rechtsvorm, maar met maximaal 3 werknemers.

IBEO Groot

430p.m.
  • Voor alle ondernemers met meer dan 3 medewerkers die gas willen geven!

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Waar bestaan de kosten boekhouder dan precies uit?

Voor het standaard maandbedrag verwerken onze boekhouders of accountants iedere maand jouw volledige administratie. Dat betekent dat je zelf alleen maar je inkoopfacturen en bonnen hoeft aan te leveren (via de mail of via onze app) en de rest doen wij voor je. Een groot gedeelte van ons proces is geautomatiseerd. Zo maak je je verkoopfacturen bijvoorbeeld aan in TheNextInvoice en komen die automatisch in je boekhouding terecht. Door dit soort handige tools houd je je boekhoud kosten dus in de hand. Naast je administratie verzorgen wij iedere maand / ieder kwartaal je aangifte BTW, maken wij aan het einde van het jaar je jaarrekening op en verzorgen wij je aangifte IB en / of VPB. Heb je medewerkers in dienst? Dan zullen wij ook de salarisadministratie verzorgen. De kosten voor een boekhouder onder controle houden, dat doe je met IBEO!

Kosten boekhouder ZZP, VOF en BV

De kosten voor je boekhouder of accountant worden bij IBEO bepaalt op basis van de grootte van je onderneming. Ben je een ZZP’er, dan betaal je bij ons een lager tarief dan wanneer je een grote BV bent met bijvoorbeeld acht medewerkers in dienst. Logisch, want als het goed is groeit de omvang van je boekhouding mee met de groei van je onderneming. Het is altijd duidelijk in welke categorie je valt bij IBEO, dus je komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Contact opnemen »

Wil je vrijblijvend kennis maken met IBEO in Amsterdam?

Contact opnemen »