Wij zijn zelf ook ondernemers

En wat is er nou mooier dan als ondernemer andere ondernemers te kunnen helpen in het waarmaken van hun dromen?

Over IBEO

Vele horecaondernemers maken sinds 2011 gebruik van de service van IBEO. Het bedrijf, ooit begonnen als vriendendienst van Geert en Sjoerd voor hun ondernemende maatjes, groeide uit tot een vernieuwende speler in de accountancybranche. IBEO is in deze traditionele sector een ware pionier op het gebied van automatisering en software ontwikkeling waardoor het leven van vele briljante ondernemers een stuk eenvoudiger is geworden. 

Leukste Team

Inmiddels werken er ruim 30 superhelden en helden bij IBEO die elke dag met super veel plezier klaar staan voor alle ondernemers. Niks geen stoffig saai kantoor met strikte regels, maar een relaxte werkplek waar iedereen de ruimte krijgt zich te ontwikkelen. Verder studeren? IBEO helpt graag dit te realiseren. Iets te vieren? Dan poppen we de champagne open in onze eigen bar. Tijdens de wekelijkse bootcamp testen we of de talenten van IBEO niet alleen slim maar ook sterk zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat nieuwe collega’s pas aan het werk worden gezet nadat ze het hele team hebben leren kennen.  

Leer de superhelden van IBEO kennen

Ben jij ook een superheld?

We zijn altijd op zoek naar slimme, creatieve en gezellige mensen om ons team te versterken. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures.

Vacatures

Briljante Ondernemers

Er is niks spannender dan ondernemer worden. Je veilige, rustige leven inruilen voor hard werken en veel onzekerheid. Deze dappere ondernemers die de stap durven zetten wil IBEO graag helpen. In het begin is het hard werken en veel inleveren, maar aan het eind is het alleen maar nog harder genieten, vooral als je administratie op orde is.

Wat zeggen ondernemers over IBEO

Wij krijgen het cijfer 9.8 van onze klanten

Restaurant Breda

Goede communicatie, handige software en vriendelijke mensen!

Amsterdam Cheese Company

Top online platform. Goede bereikbaarheid van het team. Betrokken medewerkers met inzicht in de onderneming. Keep it up.

Frank & Lydia's ijssalon

Wij zijn heel tevreden over IBEO. Ik denk dat ondernemers nog nooit zo makkelijk hun boekhouding hebben kunnen doen.

Bar Leijten

IBEO staat altijd voor je klaar, is goed bereikbaar en alles wordt altijd opgelost.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Plan een demo