Het accountants- en administratiekantoor voor ondernemend Rotterdam

Ben je een ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of accountant in Rotterdam of omgeving? Heb je behoefte aan transparantie en betaal je niet graag hoge uurtarieven voor zaken die je zelf ook zou kunnen? Dan moeten we echt even samen om tafel.

Reden hiervoor is dat we met ons concept dé balans hebben weten te vinden tussen hoogwaardige dienstverlening tegen betaalbare maandelijkse tarieven. Door de hoge mate van automatisering en het gebruik van de beste boekhoud- en administratiesoftware hebben we efficiency voordelen weten te bewerkstelligen die naast lage kosten, tevens zorgen voor makkelijke en snelle toegang tot jouw financiële administratie. Wij werken alle administraties elke maand bij en wij controleren deze dan ook volledig zodat je boekhouding continu up-to-date is! Meer informatie…

IBEO Rotterdam

Hofplein 20

Rotterdam

Zuid-Holland

3032 AC

Tel: 010 307 2789

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

08.30 – 18.30 uur

Locatie

IBEO biedt een viertal abonnementen: afgestemd op jouw ondernemingsvorm en de personele omvang van je bedrijf. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, alles zit bij je abonnement inbegrepen. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent. Wil je als klant direct antwoord op een belangrijke vraag en direct contact met jouw belastingadviseur of boekhouder in Rotterdam? Wij garanderen binnen 24 uur een antwoord op jouw specifieke vraag!

Klanten beoordelen  IBEO B.V.
Boekhouders en Administrateurs
 gemiddeld met een  8.9!

8.9 uit 10 over 36 beoordelingen bij Kiyoh klantbeoordelingen

Onze boekhouder in de omgeving van Rotterdam

Dus ben je een ondernemer in Rotterdam en omstreken, zij het ZZP DGA – MKB Groot Midden of Klein, dan is een gesprek met een IBEO adviseur echt de moeite waard. Bel ons op nummer 010 3072789 of maak een afspraak aan via onze afspraakmodule.

Het administratiekantoor IBEO Rotterdam ligt midden in het centrum aan het Hofplein in het verlengde van de Coolsingel. Daardoor is het op loopafstand van Rotterdam centraal, maar is er ook genoeg parkeergelegenheid in de buurt, zoals de eigen parkeerplekken van Spaces en Q-park Weena.

Ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor in Rotterdam is vanuit omringende plaatsen als Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en Vlaardingen ook goed te bereiken.

Onze tarieven voor boekhouders en accountants

IBEO ZZP

125 p.m.
  • Voor ondernemers met als rechtsvorm eenmanszaak en zonder personeel.

IBEO DGA

190p.m.
  • Voor de ondernemer zonder personeel met als rechtsvorm BV.

IBEO Klein

315 p.m.
  • Ongeacht welke rechtsvorm, maar met maximaal 3 werknemers.

IBEO Groot

430p.m.
  • Voor alle ondernemers met meer dan 3 medewerkers die gas willen geven!