Boekhouders voor ondernemers in Rotterdam

‘Niet lullen, maar poetsen!’ Dat motto ken jij als ondernemer in en rondom Rotterdam maar al te goed. IBEO begrijpt dat helemaal en neemt daarom jouw boekhouding graag voor je uit handen. Zo kun jij je tijd stoppen in dingen die je écht goed kunt.

Ja, graag!
illustration

Rotterdam

Laat het aan IBEO over!

Weg met zorgen

Wij willen dat jij zorgeloos kunt ondernemen. Daarom nemen wij graag jouw boekhouding voor je uit handen.

Zicht op je cijfers

In het dashboard krijg je simpel en snel inzicht op de actuele cijfers en prestaties van jouw bedrijf.

Persoonlijke aandacht

Boekhouden is geen makkie, maar onze boekhoudhelden maken het wel graag gemakkelijk. Hier mag je alles vragen!

Contactgegevens

Rotterdam

Dé boekhouder in Rotterdam

Ben je een ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of accountant in Rotterdam of omgeving? Heb je behoefte aan transparantie en betaal je niet graag hoge uurtarieven voor zaken die je zelf ook zou kunnen? Dan moeten we echt even samen om tafel.

Meer over onze boekhoudhelden
about-image
about-image

Administratie voeren

Je administratie op orde

Door de hoge mate van automatisering en het gebruik van de beste boekhoud- en administratie software hebben we efficiency voordelen weten te bewerkstelligen die naast lage kosten, tevens zorgen voor makkelijke en snelle toegang tot jouw financiële administratie. Wij werken alle administraties elke maand bij en wij controleren deze dan ook volledig zodat je boekhouding continu up-to-date is!

Dat wil ik ook!

Boekhouders

Advies van boekhouders en belastingadviseurs

IBEO biedt verschillende abonnementen: afgestemd op jouw ondernemingsvorm, jouw behoeften en de omvang van je bedrijf. Wil je als klant direct antwoord op een belangrijke vraag en direct contact met jouw belastingadviseur of boekhouder in Rotterdam? Wij garanderen binnen 24 uur een antwoord op jouw specifieke vraag!

Plan een kennismaking
about-image

Ik wil IBEO!