Jouw horeca boekhouder in Rotterdam

  • Jij kan je bezig houden met het leuke deel van ondernemen; wij regelen je volledige administratie
  • Je betaalt een vast bedrag per maand zodat je altijd weet waar je aan toe bent
  • Je vaste contactpersoon geeft snel antwoord op je vragen en weet de ins en outs van jouw bedrijf
Bekijk hoe het werkt

Eenvoudig bonnen en facturen aanleveren

Horeca boekhouder IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw horecaonderneming.

1. jij scant je bonnen en facturen

2. wij verwerken direct de data

3. bekijk dezelfde avond nog je omzet

4. je hoeft geen tijd meer te steken in BTW aangifte of jaarrekening

Meer weten? Plan een demo

Dit is accountancy nieuwe stijl

Bijsturen als een baas

Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als ondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Bijsturen wordt hierdoor makkelijker want cijfers spreken altijd de waarheid.

Waarom kiezen ondernemers voor IBEO

981

Tevreden ondernemers

89671

Verwerkte facturen

523

Beantwoorde klantvragen per dag

Vragen? Jouw persoonlijke superheld denkt graag met je mee

Onze ervaren boekhouders, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Ontmoet de superhelden van IBEO

Holding

Heb je een holding of ben je eigenaar van een Beheer BV? Voor één vast bedrag regelen wij alles voor je.

Horeca

Heb je een of meerdere horecazaken? Voor één vast bedrag per maand regelen wij alles voor je.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een boekhouder maar wil overstappen, kan dat?

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. De afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Overstappen van boekhouder

Wat is het verschil tussen IBEO en een traditionele accountant?

IBEO is in de traditionele accountancysector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes.  We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Overige diensten van IBEO

Met welke software werkt IBEO?

Naast onze eigen software zijn onze systemen gekoppeld aan: Twinfield, TheNextInvoice, Kassatellen.nl, Visionplanner, Receipt Bank, Lightspeed, NMBRS en Storecove.

Zo werkt IBEO

Dé boekhouder in Rotterdam en omgeving

Ben je een ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of accountant in Rotterdam of omgeving? Heb je behoefte aan transparantie en betaal je niet graag hoge uurtarieven voor zaken die je zelf ook zou kunnen? Dan moeten we echt even samen om tafel.

Reden hiervoor is dat we met ons concept dé balans hebben weten te vinden tussen hoogwaardige dienstverlening tegen betaalbare maandelijkse tarieven. Door de hoge mate van automatisering en het gebruik van de beste boekhoud- en administratiesoftware hebben we efficiency voordelen weten te bewerkstelligen die naast lage kosten, tevens zorgen voor makkelijke en snelle toegang tot jouw financiële administratie. Wij werken alle administraties elke maand bij en wij controleren deze dan ook volledig zodat je boekhouding continu up-to-date is!

IBEO biedt een viertal abonnementen: afgestemd op jouw ondernemingsvorm en de personele omvang van je bedrijf. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, alles zit bij je abonnement inbegrepen. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent. Wil je als klant direct antwoord op een belangrijke vraag en direct contact met jouw belastingadviseur of boekhouder in Rotterdam? Wij garanderen binnen 24 uur een antwoord op jouw specifieke vraag!

Het accountants- en administratiekantoor voor ondernemend Rotterdam

Dus ben je een ondernemer in Rotterdam en omstreken, zij het ZZP DGA – MKB Groot Midden of Klein, dan is een gesprek met een IBEO adviseur echt de moeite waard. Bel ons op nummer 010-3072789 of maak een afspraak aan via onze afspraakmodule.

Het administratiekantoor IBEO Rotterdam ligt midden in het centrum aan het Hofplein in het verlengde van de Coolsingel. Daardoor is het op loopafstand van Rotterdam centraal, maar is er ook genoeg parkeergelegenheid in de buurt, zoals de eigen parkeerplekken van Spaces en Q-park Weena.

Ons accountants-, belastingadvies en administratiekantoor in Rotterdam is vanuit omringende plaatsen als Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en Vlaardingen ook goed te bereiken.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Ja, ik wil klant worden