Team

Bij IBEO werken alleen maar helden.
Superhelden, om precies te zijn.

De opbouw van het team bij IBEO is uniek te noemen in onze branche. En dat is juist waarom wij het zelf zo leuk vinden. De eindverantwoordelijkheid ligt bij onze accountant en fiscalisten. Maar zij worden ondersteund door ervaren collega’s, die allemaal enthousiast zijn over hun vak. Dit zijn onze helden en superhelden waar jij – de ondernemer – bij terecht kunt met al je vragen over de boekhouding, accountancy, belastingzaken, of gewoon voor een leuk gesprek. Deze collega’s hebben bij ons veel vrijheid, ze hebben immers al de nodige ervaring. Maar, als het nodig is, dan kijken de specialisten bij IBEO nog even mee. Zo ben je als ondernemer altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Bektas
Held (Accountancy)
Bektas
Jonne
Dr. Tax
Jonne
Leonie
AA Accountant
Leonie
Micky
Heldin (Accountancy)
Micky
Melanie
Heldin (Accountancy)
Melanie
Marisca
Heldin (Accountancy)
Marisca
Ineke
Onboarding!
Ineke
Eric-Jan
Dr. Tax
Eric-Jan
Ilona
Heldin (Accountancy)
Ilona
Irene
Heldin (Accountancy)
Irene
Anton
Held (Accountancy)
Anton
Lauressa
Marketing
Lauressa
William
Hero (Accountancy)
William
Danelle
Captain IBEO
Danelle
Dave
Held (Accountancy)
Dave
Annemarie
Heldin (Accountancy)
Annemarie
Raymond
Onboarding!
Raymond
Linda
Heldin (Accountancy)
Linda
Marleen
Dr. Tax
Marleen
Rutger
Onboarding!
Rutger
Aras
Held
Aras
Romy
Held
Romy
Robin
Held
Robin
Dennis
Held
Dennis
Mandy
Held
Mandy
Geert
Held op sokken
Geert
Sjoerd
Held op sokken
Sjoerd
Vast bedrag per maand, geen extra kosten. Duidelijke communicatie.
Sander, Tomorrows Markets

Waarom werken bij IBEO dus echt lachen is...

  • Bij IBEO is het altijd feest
  • Je hebt de leukste collega's van Nederland
  • Je krijgt verantwoordelijkheden en kunt groeien
  • Je werkt samen in team(s) om samen beter te worden
  • En niet geheel onbelangrijk; we hebben een bar...

Het ontstaan

Er waren eens twee auditors van Deloitte

In de loop van 2011 werd het Geert Leijen en Sjoerd Heijmans meer en meer duidelijker: Steeds meer van hun vrienden waagden de grote sprong naar het ondernemen en allen werden zij teleurgesteld door hun accountants en boekhouders. Jammer, vonden Geert en Sjoerd.. En vreemd ook eigenlijk, want zo ingewikkeld waren die administraties toch niet? En waren die vrienden dan zo veeleisend? Ook dat bleek niet het geval. Beiden nog werkzaam bij Deloitte gingen zij op onderzoek uit en kwamen erachter dat er inderdaad nog veel ruimte was voor verbetering in de accountancy markt voor het MKB in Nederland.

Geert en Sjoerd hebben beiden een opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht genoten en zijn later, via een Universitaire opleiding in Vastgoed, uiteindelijk bij Deloitte terecht gekomen. En wel op de “Core Audit”. Core Audit staat voor Corporate Audit, het controleren van de grotere spelers op deze wereld. Erg interessant en gepaard met een studie Accounting and Control aan de VU in Amsterdam een fantastische opleidingsplek voor deze boekhouders in spe. Veel gezien, veel geleerd en veel plezier gehad, maar met een achtergrond in de gastvrijheidsindustrie wil je maar één ding: mensen blij maken. En dus besloten zij op 1 augustus 2011 zelf ook in het diepe te springen. IBEO was geboren.

In de tijd die volgde is er veel gebeurd. Begonnen met 0 ondernemers. Nadenken over het concept, veel luisteren naar ondernemers. Waar zijn ze wel – en waar zijn ze juist niet tevreden over ten aanzien van hun huidige boekhouder of accountant. Al snel bleek dat er met de juiste inzet van goede software veel te winnen was. Geert en Sjoerd begonnen zich te interesseren voor de mogelijkheden op het gebied van automatisering, resulterend in het zelf (toen nog ‘laten’) ontwikkelen van software. Software waardoor het leven van de ondernemer en de boekhouders bij IBEO aangenamer zou worden. Dat alles gebeurde in de eerste helft van 2012.

De software die Geert en Sjoerd toen ontwikkelden is inmiddels alweer helemaal opnieuw gebouwd. En dat kenmerkt de kracht van IBEO. Afrekenen met het oude model en je kop niet in het zand steken. Continu zijn we bij IBEO bezig met het zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe manieren om het onze klanten – de ondernemers – gemakkelijker en prettiger te maken. Het service niveau is ongekend hoog bij IBEO en dat willen we zo houden. Ook al groeien we nog harder door. Sterker nog, juist doordat we zo hard blijven groeien, blijven we scherp en zijn we ononderbroken bezig met het verbeteren van onze interne processen zodat de service naar onze ondernemers alsmaar beter wordt. Want IBEO heeft maar één doel: het beste accountantskantoor van Nederland zijn. En wanneer ben je dan het beste? Dat is een moeilijke vraag, vraag dat maar aan de ondernemers…

Onze locaties

Hoofdkantoor

IBEO Amsterdam
Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

Onze andere vestigingen

IBEO Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX Den Bosch

IBEO Den Haag
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

IBEO Eindhoven
Flight Forum 840
5667 DB Eindhoven

IBEO London
4 Winsley Street
W1W 8HF London

IBEO Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

IBEO Utrecht
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht