Jouw horeca boekhouder in Utrecht

  • Jij kan je bezig houden met het leuke deel van ondernemen; wij regelen je volledige administratie
  • Je betaalt een vast bedrag per maand zodat je altijd weet waar je aan toe bent
  • Je vaste contactpersoon geeft snel antwoord op je vragen en weet de ins en outs van jouw bedrijf
Bekijk hoe het werkt

Eenvoudig bonnen en facturen aanleveren

Horeca boekhouder IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw horecaonderneming.

1. jij scant je bonnen en facturen

2. wij verwerken direct de data

3. bekijk dezelfde avond nog je omzet

4. je hoeft geen tijd meer te steken in BTW aangifte of jaarrekening

Meer weten? Plan een demo

Dit is accountancy nieuwe stijl

Bijsturen als een baas

Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als ondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Bijsturen wordt hierdoor makkelijker want cijfers spreken altijd de waarheid.

Waarom kiezen ondernemers voor IBEO

981

Tevreden ondernemers

89671

Verwerkte facturen

523

Beantwoorde klantvragen per dag

Vragen? Jouw persoonlijke superheld denkt graag met je mee

Onze ervaren boekhouders, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Ontmoet de superhelden van IBEO

Holding

Heb je een holding of ben je eigenaar van een Beheer BV? Voor één vast bedrag regelen wij alles voor je.

Horeca

Heb je een of meerdere horecazaken? Voor één vast bedrag per maand regelen wij alles voor je.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een boekhouder maar wil overstappen, kan dat?

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. De afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Overstappen van boekhouder

Wat is het verschil tussen IBEO en een traditionele accountant?

IBEO is in de traditionele accountancysector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Waarom ondernemers voor IBEO kiezen

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij IBEO betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes.  We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Overige diensten van IBEO

Met welke software werkt IBEO?

Naast onze eigen software zijn onze systemen gekoppeld aan: Twinfield, TheNextInvoice, Kassatellen.nl, Visionplanner, Receipt Bank, Lightspeed, NMBRS en Storecove.

Zo werkt IBEO

Boekhouder in Utrecht en omgeving

Ben je op zoek naar een administratiekantoor of boekhouder in Utrecht of omgeving? Stop dan met zoeken. Bij IBEO vind je moderne boekhouders en belastingadviseurs die je service verlenen zoals dat hoort. Hoge kwaliteit dienstverlening voor een scherp tarief. Hoe wij dat kunnen bieden? Door het grootste gedeelte van de administratie te automatiseren.

Door het gebruik van de nieuwste boekhoud- en administratiesoftware kunnen we efficiënt werken. En zo ben jij als ondernemer verzekerd van een scherp tarief. Bij ons betaal je één vast bedrag per maand en daarvoor regelen wij alles waaronder je jaarrekening, belastingaangiften en de volledige boekhouding. Die boekhouding werken wij iedere maand volledig bij. Zo heb je altijd up-to-date cijfers en weet je waar je aan toe bent.

Omdat onze boekhouders de administratie van iedere ondernemer maandelijks bijwerken en controleren weet je altijd hoe je ervoor staat en hoe je de afgelopen maand gedraaid hebt. En die cijfers zijn de ideale basis voor onze boekhouders en belastingadviseurs die met jou aan de slag kunnen.

Daarnaast zitten standaard advieswerkzaamheden ook inbegrepen in onze abonnementen. Dat betekent dat je wanneer je wilt contact op kunt nemen met onze boekhouders en belastingadviseurs als je vragen hebt over je administratie of fiscale situatie. En dat is lekker, want op die manier hoef je nooit bang te zijn voor onverwachte, hoge facturen.

 

IBEO: hét boekhoud- en administratiekantoor in Utrecht

Dus, ben je op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur in Utrecht of omgeving? Stop dan met zoeken, want bij IBEO ben je aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op via 030-2271424 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Wanneer je administratiekantoor Utrecht met de auto wilt bezoeken volg je de A12 tot aan Knooppunt Oudenrijn. Daar neem je afrit 16 en vervolg je de weg over de Papendorpseweg. Na een paar minuten arriveer je bij het kantoorgebouw Tribes. Daar is administratiekantoor IBEO gevestigd.

Met het openbaar vervoer kun je het beste de trein pakken naar Utrecht Centraal (Hoog-Catharijne). Vanaf daar neem je buslijn 195. Je verlaat de bus bij halte Utrecht Orteliuslaan. Vanaf daar is het nog ongeveer vijf minuten lopen naar ons administratiekantoor.

Ben je een horecaondernemer?
Laat het leukste team jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt je eerste maand gratis.

Ja, ik wil klant worden