Vacature – Sales kanon

IBEO groeit als kool! En dat is mooi, maar dat vraagt ook om de juiste mensen op de juiste plek. Zo zijn we dit keer op zoek naar een heuse Sales Kanon. Een sales kanon is een bepaald type persoon. Een persoon die niet bang is om op pad te gaan, op zoek naar avontuur. Met een laptop en een telefoon onder de arm om de ene na de andere ondernemer blij te maken met de diensten van IBEO. Want zeg nou zelf: het zou toch super asociaal van ons zijn om alle ondernemers die smeken om IBEO nog langer te laten wachten? Precies.

En daar kom jij om de hoek kijken. Onze nieuwe sales kanon. Jij hebt eigenlijk een dubbele taak. Aan de ene kant mag je al je charmes in de strijd gooien om “nieuwe”  ondernemers te benaderen die IBEO nog niet kennen. Aan de andere kant mag je opvolging geven aan alle aanvragen die wij dagelijks binnenkrijgen. Dat betekent een korte demo geven van ons systeem, de eerste (vaak fiscale) prangende vragen van een ondernemer beantwoorden en vervolgens overdragen aan ons onboarding-team. Je doet dus pure sales, maar wel met het oog op service, want dat is de belangrijkste waarde bij IBEO. Bovendien gaan we bij IBEO een langdurige relatie aan met onze klanten, dus bij een slechte service krijg je het altijd weer als een boomerang terug… 🙂

Wat wij je bieden? Een leuke, veelzijdige baan met veel vrijheid. Je wordt uiteraard markt-conform betaald en kunt met goede prestaties (lees: binnenhalen van blije klanten) een mooie bonus bij elkaar verdienen.

Meer over IBEO

IBEO is een accountantskantoor opgericht in 2011 door Geert Leijen en Sjoerd Heijmans in Amsterdam. Het kantoor telt inmiddels bijna 700 vaste klanten en 25 medewerkers. Klanten nemen bij IBEO een abonnement af voor de administratie waarvoor zij maandelijks één, vast bedrag betalen. In ruil daarvoor voert IBEO de administratie inclusief aangifte BTW, IB, VPB, jaarrekening en salarisadministratie. Daarnaast krijgt de klant één vast contactpersoon waar hij altijd contact mee op kan nemen via de mail of telefoon voor prangende vragen of korte adviezen. Uitgebreide fiscale of bedrijfseconomische adviezen kan de klant ook afnemen, maar wel tegen een meerprijs. IBEO groeit met ongeveer 40 – 50 klanten per maand en dat betekent dat wij bijna iedere maand weer een nieuwe collega mogen verwelkomen! Wat maakt IBEO nu anders ten opzichte van collega kantoren? Heel simpel: Dat zijn onze mensen. Ons team van helden is servicegericht en zorgt voor een perfecte klantbeleving. Dat maakt het verschil.

 

Ineke onboarding specialist

Ineke vd Sluys – onboarding specialist

Wat moet je kunnen?

  • Gastvrijheid uitstralen
  • Minimaal een HBO studie hebben afgerond
  • Affiniteit hebben met ondernemen
  • (Basis)kennis hebben van fiscale zaken
  • Bij voorkeur fiscale werk- en/of studie-ervaring