Werken bij IBEO

Ga je binnenkort bij ons aan de slag?

Wij zijn graag meer dan alleen werkgever…

Werken bij IBEO betekent aansluiten bij een hechte groep collega’s die altijd openstaan voor nog meer gezelligheid en professionaliteit. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om zowel met ons hechte team hier in Nederland veel plezier te maken, maar ook onze teamleden in Belgrado daar zoveel mogelijk bij te betrekken. Het harde werken wordt bij IBEO dus altijd gecombineerd met veel gezelligheid, borrels en uitjes. Gewoon, omdat dat voor ons het beste werkt. Bekijk onze vacatures verderop of zet spontaan een open sollicitatie op de mail.

Bekijk alle vacatures
about-image
about-image

Verrijk je kennis en kennissen!

Nationale en internationale collega’s

Je werkt hier niet alleen samen met onze ervaren boekhouders, fiscalisten en adviseurs in Nederland. Ook ons team in Belgrado kun je vanaf jouw eerste werkdag tot je collega’s rekenen. Zij zorgen er voor dat alle cijfers aansluiten, systemen constant goed in verbinding blijven en wij hier in Nederland onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Gaaf toch?

Teamwork makes the dream work!

Een woordje van directeur Dennis

‘Als teamlid bij IBEO ben je 100% belangrijk. Hier staat jouw werkplezier, kennis van zaken en verbinding met collega’s namelijk on top of the list. Alleen zo kunnen wij onze klanten namelijk de service bieden die zij verwachten en de werksfeer creëren die we met elkaar nastreven. Gezellig, professioneel en met hart voor de zaak. Zowel die van onszelf als die van onze klanten!’

about-image

Werken bij IBEO

Open Vacatures

company-logo
Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Senior Assistent Accountant | Amsterdam | Full time | 06 Oct 2021

Bekijk positie

Ik wil IBEO!