Xero Accountant IBEO

Xero certified advisor

IBEO werkt met de online accounting software van Xero

Accountants- en administratiekantoor IBEO heeft ruime ervaring met online boekhouden. Voor de meeste Nederlandse klanten voert IBEO de boekhouding in het online boekhoudsysteem van Twinfield in combinatie met de scan- en herkensoftware van Receipt Bank en de online facturatiesoftware van TheNextInvoice. Maar sinds een paar jaar is er een interessante nieuwe speler op de markt, genaamd Xero. Met Xero wordt de samenwerking tussen de accountants en boekhouders van IBEO en hun klanten nog gemakkelijker. Bovendien is Xero een ideaal online boekhoudsysteem voor vooruitstrevende ondernemers.

 

Het verhaal achter IBEO

Verkozen tot beste en meest vooruitstrevende accountantskantoor in 2016

Accountants- en administratiekantoor IBEO heeft in 2016 de Nationale Accountancy Awards gewonnen. De reden hiervoor was dat IBEO het meest vooruitstrevend en ondernemend ingesteld was in Nederland. Bij IBEO draait de dienstverlening eigenlijk om twee belangrijke zaken, namelijk (1) de service en (2) de automatisering.

Een hoog service niveau bereikt IBEO door het aannemen van de allerbeste accountants, boekhouders en belastingadviseurs. Al onze mensen zijn ervaren en begrijpen precies waar de ondernemer behoefte aan heeft. Heb je een vraag? Dan krijg je altijd gegarandeerd binnen een dag een passend antwoord!

De automatisering wordt bij IBEO niet gezien als een bedreiging, maar als een heerlijke uitkomst. Het leven wordt door het automatiseren van de boekhouding een stuk aangenamer voor zowel de ondernemer als de accountant en het administratiekantoor. Daar past een product als Xero natuurlijk perfect bij. Xero accountants zijn namelijk continu voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende software. Met Xero weet je zeker dat je als accountant voorop blijft lopen.

Onze locaties

Hoofdkantoor

IBEO Amsterdam
Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

Onze andere vestigingen

IBEO Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX Den Bosch

IBEO Den Haag
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

IBEO Eindhoven
Flight Forum 840
5667 DB Eindhoven

IBEO London
4 Winsley Street
W1W 8HF London

IBEO Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

IBEO Utrecht
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht