Xero Accountant IBEO

Xero certified advisor

IBEO werkt met de online accounting software van Xero

Accountants- en administratiekantoor IBEO heeft ruime ervaring met online boekhouden. Voor de meeste Nederlandse klanten voert IBEO de boekhouding in het online boekhoudsysteem van Twinfield in combinatie met de scan- en herkensoftware van Receipt Bank en de online facturatiesoftware van TheNextInvoice. Maar sinds een paar jaar is er een interessante nieuwe speler op de markt, genaamd Xero. Met Xero wordt de samenwerking tussen de accountants en boekhouders van IBEO en hun klanten nog gemakkelijker. Bovendien is Xero een ideaal online boekhoudsysteem voor vooruitstrevende ondernemers.

 

xero-certified-advisor-logo

 

Klanten beoordelen  IBEO B.V.
Boekhouders en Administrateurs
 gemiddeld met een  9.1!

9.1 uit 10 over 36 beoordelingen bij Kiyoh klantbeoordelingen

 

Het verhaal achter IBEO

Verkozen tot beste en meest vooruitstrevende accountantskantoor in 2016

Accountants- en administratiekantoor IBEO heeft in 2016 de Nationale Accountancy Awards gewonnen. De reden hiervoor was dat IBEO het meest vooruitstrevend en ondernemend ingesteld was in Nederland. Bij IBEO draait de dienstverlening eigenlijk om twee belangrijke zaken, namelijk (1) de service en (2) de automatisering.

Een hoog service niveau bereikt IBEO door het aannemen van de allerbeste accountants, boekhouders en belastingadviseurs. Al onze mensen zijn ervaren en begrijpen precies waar de ondernemer behoefte aan heeft. Heb je een vraag? Dan krijg je altijd gegarandeerd binnen een dag een passend antwoord!

De automatisering wordt bij IBEO niet gezien als een bedreiging, maar als een heerlijke uitkomst. Het leven wordt door het automatiseren van de boekhouding een stuk aangenamer voor zowel de ondernemer als de accountant en het administratiekantoor. Daar past een product als Xero natuurlijk perfect bij. Xero accountants zijn namelijk continu voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende software. Met Xero weet je zeker dat je als accountant voorop blijft lopen.

 

Afspraak maken »

Benieuwd naar wat onze Xero accountants voor je kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken »